Hírek

Sajtóreggelin mutatták be az új megyei főjegyzőt

2014. november 20., 15:17

Balázsy Péter lett a megyei főjegyző. A frissen kinevezett tisztségviselőt Majthényi László, a megyei közgyűlés elnöke mutatta be a médiumok képviselőinek sajtóreggeli keretében.

Sajtóreggelin mutatták be az új megyei főjegyzőt

Kötetlen beszélgetésre, sajtóreggelire invitálta a médiumok képviselőit Majthényi László. A megyei közgyűlés elnöke a lehetőséget kihasználva bemutatta az újságíróknak két nem régiben kinevezett munkatársát.

Majthényi László elnök, megyei közgyűlés
“Nekem fontos volt, hogy ilyen körülmények között is bemutassam Kondora Bálintot, általános helyettesemet és kinevezésre került az megyei jegyző, Balázsi Péter. Szerettem volna ha a sajtó a lehető leggyorsabban megismeri Pétert.”

Balázsy Péter bemutatkozó beszédében kitért azokra a legfontosabb feladatokra, melyek az elkövetkezendő időszakban a megye vezetésére várnak, de kitért arra is, hogy menyire fontosnak tartják a megfelelő együttműködést a médiumokkal.

Balázsy Péter megyei főjegyző
“Mindenképpen szeretnénk a tevékenységünket a sajtó nyilvánossága előtt folytatni. Számítanánk erre az együttműködésre a sajtó részéről.”

Szinte vminden jelentősebb Vas megyei médium képviseltette magát az összejövetelen. Voltak olyanok is, akik 2006 óta szinte minden megyeházi sajtóreggelin résztvettek.

Benkő Sándor fotóriporter
“Szerintem nagyon fontos az, hogy nem egy hivatalos fórumon, hanem egy kötetlen beszélgetésen is meg tudja ismerni az ember azokat a tisztségviselőket, akikkel korábban nem találkozott. Most is kettőt megismertünk.”

Az összejövetel végén a házigazda Majthényi László kijelentette, hogy a továbbiakban is kiemelt szerepet tulajdonítanak majd a vasi médiumokkal való szoros együttműködésre.