Szombathelyi Televízió  a SZOMBATHELYI TELEVÍZIÓ videós hírportálja Feliratkozás hírlevélre
Főoldal
Televíziónkról
Műsoraink
Hírek
Médiaajánlat
Elérhetőségek
TV műsor
Galéria
Partnerek
Közérdekű

Programokban gazdag ősz és tél

Adásban volt: 2017. szeptember 12.

Megrendelés DVD-n
adás megrendelése

 megosztás

Koncertekkel, zenés színházzal, operettel, musicallal, táncversennyel és sok egyéb programmal várja a kultúra szerelmeseit az AGORA az őszi-téli hónapokban. Színpadra lép az EDDA, a Quimby, a Halott Pénz és a moziban ünnepli majd rajongóival 15. születésnapját az Ocho Macho. Az eseményekről sajtótájékoztatón számoltak be a szervezők.

Trombitaszó kíséretében kezdődött 2017 második felének kulturális prograismertetője. Szombathely Város Fúvószenekara idén ünnepli fennállásának 60. évfordulóját. Ebből az alkalomból az egyesület ünnepi koncert keretében idézi fel a múltat, amelyben fontos szerepet kapnak az egykori karmesterek is.

Sümeg Andrea - elnök, Szombathely Város Fúvószenekara
"Lesz egy nagyon rendhagyó zeneszám, a Kállay-kettőst fogja a zenekar előadni, melyben közreműködik az Ungaresca táncegyüttes, illetve Szombathely város egyesített kórusa, Király Katalin vezetésével. Ez egy nagyon rendhagyó és szerintem először ilyen bemutatott darab lesz ebben a felállásban."

Az AGORA idén is színes kultúrpalettával rukkolt elő a szombathelyiek számára. A következő hónapokban fellép mások mellett a Bikini, Kowalsky meg a Vega, műsorra tűzik a Hello, Dolly Musicalt, fellép Koncz Zsuzsa és lesz Cserháti emlékkoncert.

Az egyik kereskedelmi televíziócsatorna tehetségkutató műsorában szereplő Szombathely környéki Kovács Pál előadása vezette fel a decemberi Kiscsillag Akusztik koncertet.

Parais István - igazgató, AGORA Szombathelyi Kulturális Központ
"Ebből is kitűnik, hogy az idősebb korosztálynak is kínálunk portékát és a legfiatalabbaknak is olyannyira, hogy újra indítjuk a szerda esti akusztik programunkat, ami egy fiatalosabb és alternatív zenei világot is megmutatja."

A zenei estek mellett az érdeklődők meghallgathatják Vekerdy Tamás vagy Csernus Imre ismeretterjesztő előadását. Ismét megrendezik majd a Japán napot, lesz táncverseny és táncszínház, valamint gyermekeknek szóló programokban is bővelkednek a követkető hónapok.

Puskás Tivadar - polgármester
"Sok minden, vagy talán minden nagyon érdekesnek látszik. Mondottam a sajtótájékoztatón is, hogy érdekel az a kiállítássorozat - vagy 6 kiállítás -, amit megrendeznek. Most például Garas Kálmán művészúrnak a fotókiállítása olyan, ami szerintem rengeteg látogatót vonz."

A szombathelyi AGORA őszi-téli programkavalkádjáról Dobos Dominik bolyais diák készített egy összefoglalót, amely az egyik legnépszerűbb közösségi videómegosztó oldalon is megtalálható. Minden rendezvényről részletesebb tájékoztatást a szombathelypont.hu-n vagy az AGORA hivatalos oldalán (www.agorasavaria.hu) kaphatnak az érdeklődők.

2017. szeptember 12.
Hozzászólások

Komment RSS
Hozzászóló neve*
E-mail cím
Hozzászólás*
Biztonsági kód
Ide írja be*
A hozzászólás tárgya és szövege nem tartalmazhat HTML kódot.
A biztonsági kód nem érzékeny a nagy és kisbetűkre.
Az e-mail cím nem jelenik meg a nyilvános felületen.
A hozzászólások tartalmáért felelősséget nem vállalunk.műsoraink - videóval
 
Híradó
Szombathely ma
Hétvége
Aréna
Műhely
Ma-Holnap
Péntektől-péntekig
Medicina
Telezöld
Élet-Forrás
Nyitott ajtók
Suliról sulira
iQor magazin
Vasi Kaleidoszkóp
60 Plusz
Szombathelyi Polgári Esték
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 1.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 2.
Szent Márton nyomában a Szombathelyi Egyházmegyében