MNB
MNB - 2

Hírek

Pakson kapott ki a Hali

2015. november 23., 16:55

Elszenvedte harmadik vereségét az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a Szombathelyi Swietelsky-Haladás. Mészöly Géza együttese Pakson kapott ki 2:0-ra és ezzel visszacsúszott a tabella ötödik helyére.

Pakson kapott ki a Hali

Az NB I-es labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának csúcsrangadóját játszották Pakson, ahol a második helyzetett hazai gárda fogadta a harmadik pozíciót elfoglaló Haladást. A gólnélküli első félidőt követően a Duna-partiak a 49. percben Lenzsér találatával szerezték meg a vezetést. A folytatásban hiába támadott többet Mészöly Géza legénysége, gólt ismét a hazaiak lőttek. Bajner a 85. percben állította be a 2:0-ás végeredményt.

Mészöly Géza - vezetőedző, Szombathelyi Swietelsky-Haladás
“Mi helyzetecskéig jutottunk. Több helyzetet kapura lövéssel fejeztünk be, amibe még akár bravúrral is védett a pakasiak kapusa. Így nem sikerült ezen a találkozón gólt szerezni.”

Az egykori szombathelyi edző, Csertői Aurél nagyon jó kis csapatot rakott össze Pakson, nem véletlenül áll a gárda a második helyen.

Csertői Aurél - vezetőedző, Paksi FC
“Szerintem nagyon jól játszottunk. Az ellenfél is jól játszott. Ezért kialakult egy nagyon jó mérkőzés. Sok helyzetet dolgoztunk ki,amiből kettőt be is rúgtunk.”

A Haladás a vereségnek köszönhetően visszacsúszott a bajnoki tabella ötödik helyére. A szombathelyiek legközelebb november 28-án szombaton lépnek pályára bajnoki mérkőzésen, amikor az Újpest csapatát fogadják.