Szombathelyi Televízió  a SZOMBATHELYI TELEVÍZIÓ videós hírportálja Feliratkozás hírlevélre
Főoldal
Televíziónkról
Műsoraink
Hírek
Médiaajánlat
Elérhetőségek
TV műsor
Galéria
Partnerek
Közérdekű

Október 14-én kiosztják a Prima díjakat

Adásban volt: 2018. október 8.

Megrendelés DVD-n
adás megrendelése

 megosztás

Tíz kategória legjobbjai közül dől el október 14-én, hogy kik kapják Vas megyében a Prima díjat. A VOSZ megyei elnöksége titkos voksolással már választott, a közönségtől október 9-ig várják a szavazatokat.

14. alkalommal ismeri el a vállalkozói szféra a humán területen maradandót alkotók munkáját. Magyar irodalom, színház- és filmművészet, képzőművészet, tudomány, oktatás és köznevelés, építészet, sajtó, sport, népművészet és közművelődés, valamint zeneművészet  - tíz kategória győztese közül választ egy-egy megyei Prima-díjast a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének vasi szervezete, valamint a közönség.

Pócza Zoltán – megyei elnökségi tag, VOSZ
Az a fontos, hogy jó jelöltek legyenek, a VOSZ olyan emberekre tudja felhívni a figyelmet, akik sokszor úgy végzik a tevékenységüket, hogy nem a nagy nyilvánosság előtt, mégis nagyon fontos a munkájuk, Ilyenkor döbbenünk rá, hogy a megyében milyen sok értékes ember van.

Idén több újdonságot is bevezettek a szervezők. Változott például a Prima kiválasztása a kategóriagyőztesek közül, most a VOSZ vasi elnökségének tagjai titkosan három névre voksolhattak. Az év megyei vállalkozója cím, valamint az év országos vállalkozója elismerés mellett új kategória a kiemelkedő társadalmi szerepvállalásért díj. Ezt Pammer István, Seper András, valamint Tuczainé Régvári Marietta kapja.

Szárnyas János – megyei elnök, VOSZ
Eddig is a VOSZ adott év megyei vállalkozója díjat és év vállalkozója díjat. Felmerült az az igény több megyében, hogy nagyon sok olyan személy, segítő, támogató van, akiket igazából ezekbe a kategóriákba és a primákba se tudtunk besorolni.

A Prima- és az ifjúsági Prima-jelöltekről, az év vállalkozóiról, valamint a társadalmi szerepvállalásban élen járókról idén is kisfilmeket készített a Szombathelyi Televízió. Ezeket közéleti magazinjában naponta sugározza, valamint az sztv.hu videoportálon is megtekinthetők. A tíz kategóriagyőztes közül a megyei napilapban megjelent szavazócédulán, az ifjúsági prima-jelöltek közül pedig elektronikusan választhat október 9-ig a közönség. A díjátadó gálát 14-én, vasárnap a Weöres Sándor Színházban tartják.

2018. október 08.
Hozzászólások

Komment RSS
Hozzászóló neve*
E-mail cím
Hozzászólás*
Biztonsági kód
Ide írja be*
A hozzászólás tárgya és szövege nem tartalmazhat HTML kódot.
A biztonsági kód nem érzékeny a nagy és kisbetűkre.
Az e-mail cím nem jelenik meg a nyilvános felületen.
A hozzászólások tartalmáért felelősséget nem vállalunk.műsoraink - videóval
 
Híradó
Szombathely ma
Hétvége
Aréna
Műhely
Ma-Holnap
Péntektől-péntekig
Medicina
Telezöld
Élet-Forrás
Nyitott ajtók
Zsidó Mozaik
Civil Idő
Suliról sulira
iQor magazin
Vasi Kaleidoszkóp
60 Plusz
Generációnk
Öko-Logikus
Szombathelyi Ifjúsági Magazin
Szombathelyi Polgári Esték
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 1.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 2.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 3.
Szent Márton nyomában a Szombathelyi Egyházmegyében