Hírek

Negyedikek a röplabdások

2016. június 17., 11:18

Negyedik helyen végzett a SZOESE-Sprint SC férfi röplabdacsapata az NB II-es bajnokságban. A szombathelyiek sokáig a dobogón állomásoztak, de a pontvadászat végét nagyon elrontották. 

Negyedikek a röplabdások

Jól kezdte a 2015-2016-os NB II-es bajnokságot a SZOESE-Sprint SC férfi röplabdacsapata. A vasiak sokáig az élmezőnyben tanyáztak, ám a szűkös játékoskeret miatt több mérkőzésre is csak tartalékosan tudtak kiállni, így a szezon végére visszacsúsztak a tabella negyedik helyére. 

Gőczi Roland - játékos-edző, SZOESE-Sprint SC
“Én a csapattól azt szerettem volna, ha az első háromban végez. Sajnos ez nem jött össze. Az elején még ott voltunk a második helyen. A szezon felénél viszont kiesett egy center játékosunk, aki Sopronból járt át hozzánk és  az hiánya a továbbiakban meg is látszódott az eredményeken.”

A másodosztályban szereplő  szombathelyi csapatban voltak  idősebb, tapasztaltabb röplabdázók  és tehetséges, feltörekvő fiatalok is. A játékoskeret azonban csak ritkán tudott teljes létszámmal gyakorolni.  

Szabó Gábor - csapatkapitány, SZOESE-Sprint SC
“Az edzések is jók voltak, csak az volt a gond, hogy az edzéseken is kevesen voltunk. Sokan munka miatt hiányoztak. A gyerekek tanultak, azért nem jöttek el. Amikor összeálltunk a hétvégi meccsre, akkor ott nem volt meg a kellő összhang sokszor. Mert hiába jó az edzés, ha nincs ott mindenki.”

Az már eldőlt, hogy több mint öt esztendő után távozik Szombathelyről a csapatkapitány Szabó Gábor, aki Sümegen folytatja játékos-pályafutását. A többiekkel kapcsolatban viszont még nincsenek konkrétumok.