Szombathelyi Televízió  a SZOMBATHELYI TELEVÍZIÓ videós hírportálja Feliratkozás hírlevélre
Főoldal
Televíziónkról
Műsoraink
Hírek
Médiaajánlat
Elérhetőségek
TV műsor
Galéria
Partnerek
Közérdekű

Mezőkövesden is kikapott a Hali

Adásban volt: 2018. október 8.

Megrendelés DVD-n
adás megrendelése

 megosztás

Ismét vereséget szenvedett a Haladás NB I-es labdarúgócsapata. A szombathelyiek ezúttal Mezőkövesden kaptak ki 2:0-ra és továbbra is a tabella kiesését jelentő utolsó helyén állnak.

Szó szerint nekiesett a nehéz helyzetben lévő Haladásnak a házigazda Mezőkövesd. A vendéglátók ennek köszönhetően már a 6. percben meg is szerezték a vezetést: Molnár parádés mozdulattal csavart 17 méterrről Király kapujába. A folytatásban is a hazaiak maradtak támadásban, de helyzeteiket elhibázták, így a félidőben csupán egy góllal jártak előrébb. Térfélcserét követően ugyan a szombathelyieknek is akadtak már lehetőségeik, ennek ellenére a kövesdi Cseri állt a legközelebb a gólhoz: 18 méterről a keresztlécet találta telibe. A találkozó a 92. percben dőlt el végleg: Koszta biztos lábbal értékesített egy ajándékba kapott 11-est, amivel be is állította a 2:0-ás végeredményt.

Horváth Ferenc - vezetőedző, Szombathelyi Haladás
“A második félidei játék alapján azt mondom, hogy a pontszerzés bőven benne volt. Voltak nagyon nagy lehetőségeink. Valamit csinálni kell az ilyen első félidőkkel. Nem lesz könnyű mérkőzést nyerni. A futballt ki kell engesztelni, de az nagyon nagy meló lesz.”

A Mezőkövesd csapata az első félidőben akár háromgólos előnybe is kerülhetett volna, de ziccereiket kihagyták. Ez esélyt adott a Haladásnak a második játékrészben - amivel nem tudott élni. Kuttor Attila tanítványaiknak a hosszabbításban szerzett találata igazából már se nem osztott, se nem szorzott.

Kuttor Attila - vezetőedző, Mezőkövesd
“Azt gondolom, hogy nagyon jól futballoztunk. csak az hiányzott, hogy hamarabb eldöntsük a mérkőzést. De így is örülünk a győzelemnek. Így még édesebb kicsit, hogy megharcoltunk érte a végén.”

Veresége miatt a Haladás továbbra is a tabella kiesést jelentő utolsó helyán áll. A pontvadászatban  a válogatott programja miatt szünet következik. A vas zöld-fehérek legközelebb október 20-án lépnek pályára bajnoki mérkőzésen, amikor a címvédő Videotont fogadják.

2018. október 08.
Hozzászólások

Komment RSS
Hozzászóló neve*
E-mail cím
Hozzászólás*
Biztonsági kód
Ide írja be*
A hozzászólás tárgya és szövege nem tartalmazhat HTML kódot.
A biztonsági kód nem érzékeny a nagy és kisbetűkre.
Az e-mail cím nem jelenik meg a nyilvános felületen.
A hozzászólások tartalmáért felelősséget nem vállalunk.műsoraink - videóval
 
Híradó
Szombathely ma
Hétvége
Aréna
Műhely
Ma-Holnap
Péntektől-péntekig
Medicina
Telezöld
Élet-Forrás
Nyitott ajtók
Zsidó Mozaik
Civil Idő
Suliról sulira
iQor magazin
Vasi Kaleidoszkóp
60 Plusz
Generációnk
Öko-Logikus
Szombathelyi Ifjúsági Magazin
Szombathelyi Polgári Esték
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 1.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 2.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 3.
Szent Márton nyomában a Szombathelyi Egyházmegyében