MNB
MNB - 2

Hírek

Megnyitották az LUK Savaria Kft. Munkavállalói Ügyfélfogadó Centrumát

2015. november 23., 16:56

A folyamatosan fejlődő nagyvállalat létszáma év végére eléri a három ezer főt. A most átadott központban a dolgozók gyorsan és hatékonyan intézhetik ügyeiket.

Megnyitották az LUK Savaria Kft. Munkavállalói Ügyfélfogadó Centrumát

Az LUK Savaria Kft. üzemcsarnokainak szomszédságában álló irodaépület földszintjén várja a nagyvállalat dolgozóit a Munkavállalói Ügyfélfogadó Centrum. Az ügyfélszolgálati időben hétfőtől péntekig itt kaphatnak választ például a kafetériával kapcsolatos kérdéseikre, és itt tehetik bele az ötletládába a munkavállalók a javaslataikat A centrum június közepén kezdte meg működését, csak az első hónapban 1500, az azóta eltelt időben pedig 4400 ügyet intéztek itt a dolgozók.

Michael Reinig ügyvezető igazgató, LUK Savaria Kft.
Hamarosan elérjük a háromezres dolgozói létszámot, ezért fontos volt számunkra, hogy létrehozzuk ezt a Munkavállalói Ügyfélfogadó Centrumot. Itt egy helyen kapnak információt és segítséget vállalati ügyeik intézéséhez munkatársaink. Úgy tapasztaljuk, bevált törekvésünk, hiszen nagyon sokan élnek a lehetőséggel.

A szombathelyi nagyvállalat Munkavállalói Ügyfélfogadó Centrumának ünnepélyes avatásán részt vett a Schaeffler cégcsoport több európai személyügyi vezetője is. Elhangzott, ez a régiók együttműködését jelzi. A vállalatcsoport folyamatosan figyeli a piac változásait, a sikerhez pedig a helyes stratégián kívül fontos a motivált és elégedett munkaerő is. A szombathelyi ügyfélfogadó központ délelőtt 9-től 11-ig, délután pedig fél egytől háromig áll nyitva a dolgozók előtt.