Hírek

Megnyerte első hazai meccsét a Haladás VSE futsalcsapata

2020. szeptember 09., 20:29

A szombathelyi együttes a szünetben még hátrányban volt a Dunaferr ellen, de a második félidőben megfordította a bajnoki mérkőzést.

Megnyerte első hazai meccsét a Haladás VSE futsalcsapata

A Fradi elleni idegenbeli győzelem után a Dunaferr ellen játszotta első hazai bajnoki mérkőzését a 2020/2021-es szezonban a Haladás VSE NB I-es futsalcsapata. A dunaújvárosiak is magabiztos sikerrel kezdték az idényt és ennek megfelelően óriási küzdelmet hozott az első félidő. A Haladás egyértelmű fölényben játszott, de a gólszerzés nem jött össze. 08:10- A 20. percben aztán egy szerencsés találattal a vendégek szerezték meg a vezetést, így a szünetben 0-1 állt az eredményjelzőn (09:20).

A fordulás után aztán elkezdte gólra váltani a helyzeteit a szombathelyi együttes. 13:17- A gyors egyenlítés után a zöld-fehérek fiatal játékosa, Sipos Gergő először ugyan a kapufát találta el, de a kipattanót értékesítette, amivel 2-1-re fordított a Haladás. A folytatásban is uralta a találkozót a hazai csapat, amely a 32. percben állította be a 3-1-es végeredményt. Az eddigi két meccséből kettőt megnyerő Haladás VSE pénteken, a Nyírgyulaj vendégeként folytatja a bajnokságot.