Szombathelyi Televízió  a SZOMBATHELYI TELEVÍZIÓ videós hírportálja Feliratkozás hírlevélre
Főoldal
Televíziónkról
Műsoraink
Hírek
Médiaajánlat
Elérhetőségek
TV műsor
Galéria
Partnerek
Közérdekű

Megkezdte hosszú felkészülését a Hali

Adásban volt: 2018. január 9.

Megrendelés DVD-n
adás megrendelése

 megosztás

Elkezdte a felkészülést a Haladás NBI-es labdarúgócsapata a tavaszi szezonra. A szombathelyiek számos edzőmérkőzést játszanak a következő hetekben hazai környezetben, és a török edzőtáborozás során. Az első közös keddi edzésen egy új arc is feltűnt a játékosok között.

Minden játékos személyre szabott edzéstervvel távozott a téli szünetre, hogy aztán megfelelő fizikai állapotban térjen vissza a felkészülési időszakra, amely csaknem 7 hétig tart majd. Ebben az időszakban a szakmai stáb az erőnlét fejlesztését helyezi előtérbe.

Michal Hipp - vezetőedző, Szombathelyi Swietelsky-Haladás
"Két héten belül 3 barátságos meccset játszunk, majd 10 napos edzőtáborban veszünk részt, ahol 3 mérkőzést játszunk külföldi ellenfelekkel. Ezt követően már csak hazai környezetben készülünk, ahol további 2 mérkőzést játszunk, hogy minél jobban felkészülhessünk az első tavaszi találkozónkra, amelyet az Újpest ellen vívunk."    

A Haladás az utolsó 3 bajnoki mérkőzésén bebizonyította, hogy többet tud annál, mint amit a tabella tükröz. Ennek megfelelően Michal Hipp maximum 2-3 minőségi játékossal szeretné megerősíteni a csapatot. A zöld-fehéreknek még mindig biztos pontja az idén 39. életévébe lépő Halmosi Péter, aki fiatalokat meghazudtoló erővel és elszántsággal kezdte a felkészülési szezont.

Halmosi Péter - játékos, Szombathelyi Swietelsky-Haladás
"Addig, amíg engem ez motivál és élvezem, tudok segíteni a csapatnak és úgy látom meg azt érzem, hogy tényleg segítségére vagyok, addig csinálni szeretném, el fog jönni az az idő, amikor én fogom azt mondani, hogy most már felesleges vagyok és nem tudok annyit segíteni, akkor azt mondom, hogy elég, egyelőre ez az idő még nem jött el."      

Ami az érkező játékosokat illeti: egyetlen új arc tűnt fel az idei első edzésen. A Debrecenben szerződést bontó, immár szabadon igazolható 24 éves belső védőt, Szilvási Pétert teszteli a vasiak szakmai stábja a következő napokban.

2018. január 09.
Hozzászólások

Komment RSS
Hozzászóló neve*
E-mail cím
Hozzászólás*
Biztonsági kód
Ide írja be*
A hozzászólás tárgya és szövege nem tartalmazhat HTML kódot.
A biztonsági kód nem érzékeny a nagy és kisbetűkre.
Az e-mail cím nem jelenik meg a nyilvános felületen.
A hozzászólások tartalmáért felelősséget nem vállalunk.műsoraink - videóval
 
Híradó
Szombathely ma
Hétvége
Aréna
Műhely
Ma-Holnap
Péntektől-péntekig
Medicina
Telezöld
Élet-Forrás
Nyitott ajtók
Suliról sulira
iQor magazin
Vasi Kaleidoszkóp
60 Plusz
Szombathelyi Polgári Esték
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 1.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 2.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 3.
Szent Márton nyomában a Szombathelyi Egyházmegyében