Hírek

Megjelentek a civil felhívások az idei Herényi Virágúthoz kapcsolódóan

2019. március 05., 14:33

Megjelentek a civil felhívások az idei Herényi Virágúthoz kapcsolódóan - ezt jelentette be a sajtónak a házigazda egyesület titkára. Kiállítókat, önkéntes munkatársakat, fellépőket várnak.

Tizenhetedszer szervezik meg a kétnapos virág- és dísznövénykertészeti kiállítást és vásárt a herényi városrészen, idén április 27-én és 28-án. A részletes program még nem ismert, de a felhívásokat ma közzétették. A www.herenyiviragut.hu internetes oldalon többek között árusításra keresnek résztvevőket, ehhez nemcsak a részvételi szabályzatot, hanem a jelentkezési lapot is megjelentették. Ezenkívül más közlemények is felkerültek a weblapra.

Nagy Krisztina - ügyvezető titkár, Herényi Kulturális és Sportegyesület
“A kertépítő verseny, ami az ovisoknak szól, aztán az önkéntes felhívás, iskolai közösségi szolgálatos diákokat is várunk. Aztán várunk kitelepülőket a rendezvényre, valamint itt vagyunk a civil sajtóreggelin, és civil kavalkádot is hirdetünk. Várjuk a kitelepülni vágyó civil szervezeteket, akik interaktív programokat kínálnak majd a virágúton. Valamint utcazenészeket is várunk a rendezvényre, és ez a sok-sok felhívás a weboldalunkon olvasható.”