MNB
MNB - 2

Hírek

Megbetegedések miatt több kulcsjátékosa nélkül utazik Debrecenbe a Szombathelyi Haladás

2020. november 20., 18:41

A zöld-fehérek az újonc DEAC vendégeként lépnek pályára vasárnap az NB II-ben.

 

Megbetegedések miatt több kulcsjátékosa nélkül utazik Debrecenbe a Szombathelyi Haladás

Kéthetes szünet után készül következő bajnoki mérkőzésére a Szombathelyi Haladás, amely az NB II-ben újonc DEAC vendégeként lép pályára a hétvégén. A Haladás az elmúlt időszak szereplése után a nyolcadik helyen áll a tabellán, mindössze négy pontra a már feljutást jelentő második pozíciótól. A Hali dolgát azonban nehezíti, hogy felütötte fejét az öltözőben a koronavírus, ezért kulcsjátékosok hiányoznak majd a debreceni meccsen.

Mátyus János - vezetőedző, Szombathelyi Haladás
“Tegnap robbant délben a hír, hogy sajnos több beteg játékosunk is van, ami azt jelenti, hogy eléggé tartalékosan fogunk hétvégén felállni. Bárhogy is állunk fel a következő öt meccs bármelyikén, soha nem fogunk feltartott kezekkel pályára lépni. A sok nehézség ellenére szeretnénk folytatni azt a szereplést, amit megkezdtünk az elmúlt időszakban.”

A Haladás sajátnevelésű fiatalja, a mindössze 18 éves Debreceni Zalán az elmúlt meccseken kezdőként kapott lehetőséget a szakmai stábtól és bizonyára a közeljövőben is fontos szerep hárulhat rá.

Debreceni Zalán - labdarúgó, Szombathelyi Haladás
“Ez egy jó visszajelzés, mert úgy néz ki tetszik neki, amit csinálok. Hajtok tovább és remélem, hogy továbbra is számítani fog rám.”

A Haladás focistáira még öt bajnoki mérkőzés vár a 2020-as évben, a DEAC elleni idegenbeli meccset vasárnap 13 órától rendezik.