MNB - 2
MNB

Hírek

Már készül a Hali

2017. június 23., 17:04

Megkezdte a felkészülést a júliusban induló bajnoki szezonra a Szombathelyi Swietelsky-Haladás labdarúgócsapata. A zöld-fehérek keretében egyelőre nem volt nagy mozgás.

Már készül a Hali

Háromhetes szünet után ismét munkába álltak a Haladás labdarúgói. A játékosoknak nem volt sok idejük arra, hogy pihenjenek, feltöltődjenek, de ennek ellenére valamennyien nagy elszántsággal kezdték meg  az edzéseket.  A tervek szerint a csapat végig Szombathelyen készül majd a szezonra, ahol várhatóan heteken át komoly hőségben kell majd tréningezniük Halmosiéknak.  

Halmosi Péter - labdarúgó, Szombathelyi Swietelsky-Haladás
“Én azt gondolom, hogy a nyárhoz képest a három hét pihenő még hosszúnak számít. Én azt gondolom, hogy ez elég volt. Legalább is nekem. Én ebbők két hetet aktívan pihentem, nem is voltam Szombathelyen. Külföldre utaztunk a családdal. Nekem elég volt, fejben mindenképpen.”

A több új érkezővel is megerősített szakmai stáb jelenleg közel 30 játékosnak tart foglalkozásokat. A keretben természetesen vannak olyan labdarúgók, akik próbajátékon vannak a Haladásnál. Mészöly Géza vezetőedzőnek konkrét elképzelései vannak arról, hogy milyen posztra szeretne igazolni.  

Mészöly Géza - vezetőedző, Szombathelyi Swietelsky-Haladás
“Tudjuk, hogy augusztus 31-ig van az átigazolás. Addig még sok minden történhet. Érkezők tekintetében nagyon szeretnénk egy támadót leigazolni. Legyen az külföldi akár. Ez majd az elkövetkezendő napoknak, heteknek lesz a feladata, hogy jól kiválasszuk.”

A Haladás július 15-én a bajnoki címvédő Budapest Honvéd otthonában kezdi meg az új szezont. Azt megelőzően azonban még több edzőmérkőzés és a már hagyományosnak mondható szombathelyi Király Kupa is vár a csapatra.