MNB
MNB - 2

Hírek

Korszerű, elektronikus levelező rendszert kaptak a városi intézmények

2014. október 15., 16:41

Az önkormányzati fejlesztés ezév júniusában kezdődött és szeptemberben fejeződött be.

Korszerű, elektronikus levelező rendszert kaptak a városi intézmények

A város 51 intézményében 800 felhasználó kapott egyedi, elektronikus postafiókot. A fejlesztés több mint három millió forintba került. Segítségével a polgármesteri hivatal, az önkormányzat és intézményei azonos levelezőrendszert használhatnak.

Keringer Zsolt, irodavezető, Informatikai és Infokommunikációs Iroda
Ugyanazon névjegyalbummal mindenki lát mindenkit, csoportot tudnak létrehozni. Létrehoztunk egy helpdesk szolgáltatást is, ha valakinek problémája van, öten figyelik, és rögtön tudnak reagálni.

A postafiókokhoz 50 GB-os tárhely is tartozik. Az elektronikus leveleket a rendszer bevezetésével a felhasználók saját mobil eszközeik segítségével is elolvashatják.

Nagy Attila, informatikus
Mindenki, aki internet kapcsolattal rendelkezik, az bárhol a világon elérheti és tudja használni. Még nagy előnye, hogy így egymással a kapcsolat nagyon egyszerű, könnyű, gyors és a felhasználása nagyon barátságos és hatékony a kollégák illetve az intézményi dolgozók számára is.

A távlati tervek között – közgyűlési támogatással - szerepel az intézmények további hardverfejlesztése és új alkalmazások használata is.