MNB
MNB - 2

Hírek

Környezetvédelmi díjat kapott a Tófürdő

2016. augusztus 23., 16:01

Az elismerést a mindig gondozott parkért, a korszerű technikáért, a vízminőségért és a munkatársak segítő hozzáállásáért ítélték oda a szombathelyi strandnak.

Környezetvédelmi díjat kapott a Tófürdő

Fűnyírás, gyomirtás, parkszépítés: a Tófürdő személyzete minden szezon előtt így készíti fel a strand zöldfelületét a vendégek fogadására. A gondos odafigyelést más is észrevette, és nemrég egy környezetvédelmi szervezet is díjjal ismerte el.

Mészáros György - kuratóriumi elnök, Nyugat-dunántúli Környezetvédelmi Központ
“Nemcsak létrehoztak valamit, hanem azt folyamatosan fejlesztik is. De ami igenis díjazandó, az a folyamatos karbantartás. Itt a fürdővendégek is, és gondolom a nagyközönség is meggyőződhetett arról, hogy teljes mértékű itt a helytállása a dolgozóknak, és mindig maximálisan tesznek azért, hogy a fürdőző vendégek jól érezzék magukat, egy ilyen szép környezetben.”

A környezetvédelmi alapítvány teljes kuratóriuma támogatta a díj odaítélését. A szombathelyi városgazdálkodási társaság által fenntartott strand többek között azzal vívta ki a rangos elismerést, hogy folyamatosan figyelembe veszik a környezetvédelmi szempontokat, és szem előtt tartják a rendezettséget.

Potyondi Nikolett - kommunikációs referens, SZOVA Zrt.
“Különös örömünkre szolgál ez az elismerés. A Szova Zrt. egyik fő alapelve az, hogy a környezeti elvárásokkal összhangban végezze a munkáját, és ez a díj egy pozitív megerősítés azzal kapcsolatban, hogy ezt valóban így is tesszük. Pontosabban így teszik a Tófürdő munkatársai, amit ezúton is köszönünk nekik.”

A Tófürdő nem csak a gondozott park miatt nyerte el a környezetvédelmi díjat. A létesítményben alkalmazott technika szintén korszerű, és a medencék vízminősége is folyamatosan megfelel a hatóság elvárásainak.