Szombathelyi Televízió  a SZOMBATHELYI TELEVÍZIÓ videós hírportálja Feliratkozás hírlevélre
Főoldal
Televíziónkról
Műsoraink
Hírek
Médiaajánlat
Elérhetőségek
TV műsor
Galéria
Partnerek
Közérdekű

Komoly erősítésekkel várja az SZKKA az NBI-et

Adásban volt: 2019. július 11.

Megrendelés DVD-n
adás megrendelése

 megosztás

Hét új játékossal a soraiban vág neki az új női élvonalbeli szezonnak az Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia együttese. A legfontosabb cél a bentmaradás, amelynek elérésére minden esély megvan, hiszen nagy nevekkel erősített a szombathelyi alakulat. Rövid szünet után a héten elkezdte a csapat a felkészülést az új szezonra.

Marosán György lányai az Aréna Savariában vetették bele magukat az izzasztó felkészülési munkába. A csapat vezetőedzőjének nincs egyszerű feladata, hiszen a meglévő magyar játékosokból és az újonnan érkezettekből egy új ütőképes csapatot kell összegyúrnia.

Marosán György - vezetőedző, SZKKA
"Én úgy gondolom, hogy nem lesz gond, befogadóak a játékosok. Két napja azért már már dolgozunk, tehát a labda még minimális mértékben került elő, leginkább medicin formájában, a mai nap már kézilabdával fogunk foglalkozni teljes egészében. Én úgy gondolom, hogy nyitottak rá a játékosok és menni fog én bizakodó vagyok."

Az SZKKA mesterének minden oka megvan a bizakodásra, hiszen minőségi játékosokkal sikerült megerősíteni a keretet. Szombathelyen folytatja pályafutását a korábbi magyar válogatott (04:47-) Mayer Szabina, a többszörös ukrán bajnok Lilja Gorilszka, a szerb irányító Ivana Mitrovics, a VB-ezüstérmes hálóőr Tomasevics, (06:31-) a hórihorgas szintén VB-ezüstérmes Biljana Filipovic-Bandelier, Sipeki Flóra (07:47-) és a Bajnokok Ligája győztes Dijana Jovetic is.

Dijana Jovetic - játékos, SZKKA
"Remélem, hogy megmaradunk az NB I-ben. Ismerek pár játékost, most kell kialakítanunk a saját kézilabdánkat, össze kell csiszolódnunk. Most még csak a kezdeti fázisban vagyunk, de talán pár nap múlva már gördülékenyebb lesz minden."

A 2019-2020-as első osztályú női kézilabda bajnokság nyitófordulójában Kisvárdán kezdenek Marosán György tanítványai szeptember 1-jén. Az első hazai mérkőzésen pedig az EHF-kupa győztes Siófok vendégeskedik majd Szombathelyen.

2019. július 11.
Hozzászólások

Komment RSS
Hozzászóló neve*
E-mail cím
Hozzászólás*
Biztonsági kód
Ide írja be*
A hozzászólás tárgya és szövege nem tartalmazhat HTML kódot.
A biztonsági kód nem érzékeny a nagy és kisbetűkre.
Az e-mail cím nem jelenik meg a nyilvános felületen.
A hozzászólások tartalmáért felelősséget nem vállalunk.műsoraink - videóval
 
Híradó
Szombathely ma
Hétvége
Aréna
Műhely
Ma-Holnap
Mélylégzés
Rendszerváltók
Nyakkendő nélkül
Medicina
Telezöld
Élet-Forrás
Nyitott ajtók
Zsidó Mozaik
Civil Idő
Suliról sulira
iQor magazin
Vasi Kaleidoszkóp
60 Plusz
Generációnk
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 1.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 2.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 3.
Szent Márton nyomában a Szombathelyi Egyházmegyében