Hírek

Kiütötték a Fradit a Hali futsalosai

2019. december 11., 13:55

Fölényes, 10 gólos győzelmet aratott a Haladás VSE élvonalbeli férfi futsal csapata a legutóbbi bajnoki fordulóban a Ferencváros ellen. A hazaiaknál hárman is duplázni tudtak.

Kiütötték a Fradit a Hali futsalosai

A szombathelyi gólfesztivált Péter Ábrahám találata nyitotta a 3. percben. (15:11-) Nem sokkal később szabadrúgáshoz jutott a Haladás - Dróth Vas Ádámhoz továbbított, aki kíméletlenül bevarrta a szombathelyiek 2. gólját. (18:41-) Ezt még további két találat követte az első félidőben, (24:31-) így már a szünetre tetemes hátrányba került az FTC.

Térfélcserét követően sem állt le a hazai gépezet, sőt még egy fokozattal feljebb kapcsolt a Szombathely. (39:50-) Az első 5 percben Hajmási Milán kétszer is mattolta Ráboldot, (52:03-) majd egy újabb szépségdíjas akció végén Sipos Gergő sarokkal talált be, 7:0-ra módosítva ezzel az állást. (52:45-) Még ki sem ünnepelte magát a Hali, (52:46-) pillanatok alatt Dróth újabb 2 góllal terhelte Rábold kapuját, atomjaira esett szét a Ferencváros. (01:08:32-) Hogy szép kerek legyen a vége, arról Nagy Kevin gondoskodott, aki a záró dudaszó előtti utolsó másodpercekben állította be a végeredményt: Haladás - Ferencváros 10:0.

Péter Ábrahám - játékos, Haladás VSE
"Szeretném megköszönni a szurkolóinknak is, hogy fantasztikus hazai pályát teremtettek és ez az előny olyan, ami egyik csapatnak sincs meg a bajnokságban. A csapatot is kiemelem, ma csapatként küzdöttünk, ennek eredménye a 10 gólos különbség is."

A vendégek elvétve jutottak csak el a hazai kapuig. Ám ha ez sikerült, akkor vagy elveszítették, vagy elszórták a labdát.

Roni Ribeiro - szakmai vezető, FTC-Fischer Klíma
"Akaratlan a csapat. Van, aki nem akar futni, van, aki nem is akar játszani. Nem is értem. Kapnak pénzt érte, de futás nélkül nem megy ez a játék. A focihoz futni kell és akarat is kell, enélkül nem tudunk nyerni meccseket."

A Hali ma este Magyar Kupa mérkőzést játszik a Dunaferr otthonában, bajnokin pedig hétfőn Kecskeméten lép pályára Juanra legénysége.