MNB - 2
MNB

Hírek

Kiütötte ellenfelét a Haladás VSE futsalcsapata

2020. október 21., 21:16

A zöld-fehérek igazi gólparádét rendeztek hazai pályán, 11-2-re nyertek a budaörsi Aramis SE csapata ellen.

 

Kiütötte ellenfelét a Haladás VSE futsalcsapata

A nyáron jól erősítő fővárosi Aramis SE együttesét látta vendégül a még veretlen Haladás VSE futsal csapata az NB I-es bajnokság hetedik fordulójában. A találkozót nagy meglepetésre a vendégek kezdték jobban, a kilencedik percben 2-1-re vezettek. Az Aramis ezzel megráncigálta az oroszlán bajszát, a Hali a folytatásban megrázta magát és nagyon elkapta a ritmust: az egyenlítés után beindult a Haladás-henger, potyogtak a hazai gólok, így a szünetben már 7-2-re vezettek a szombathelyiek.  

A második játékrész is egyértelműen a Haladásról szólt, a hazaiak játszottak fölényben, folyamatosan támadtak, a vendégek a félpályát is csak elvétve tudták átlépni. A Hali folytatta a gólparádét, az Aramisnak viszont jóformán esélye sem volt a szépítésre. A gólzáporos összecsapás hajrájában a fiatal Gerencsér és Papp Zsombor is bevette az Aramis kapuját, amivel kialakult a 11-2-es végeredmény. A kiütéses győzelemmel a Haladás visszaállt az élre és listavezetőként várja a bajnokság folytatását.

Dávid Richárd - játékos, Haladás VSE
“Azokat, amiket begyakoroltunk edzéseken, azokat sikerült visszaadnunk a mesternek, úgyhogy nagyon örült ő is neki, illetve mi is. Bevallom őszintén, belülről azért picit nehezebb volt, mert ahhoz, hogy ezek a helyzetek meglegyenek, vagy azokat a dolgokat meg tudjuk csinálni, amiket kért a mester, ahhoz futásmunka szükséges. A munkákat el kell végezni labdával, labda nélkül, hogy megteremtődjenek azok a helyzetek.”

A listavezető Haladás legközelebb jövő pénteken lép pályára, az Újpest együttesét látja vendégül.