Szombathelyi Televízió  a SZOMBATHELYI TELEVÍZIÓ videós hírportálja Feliratkozás hírlevélre
Főoldal
Televíziónkról
Műsoraink
Hírek
Médiaajánlat
Elérhetőségek
TV műsor
Galéria
Partnerek
Közérdekű

Kieső helyen a Hali

Adásban volt: 2017. szeptember 12.

Megrendelés DVD-n
adás megrendelése

 megosztás

Hiába vezetett az első félidőt követően a Videoton ellen 1:0-ra a Haladás, a Felcsúton lejátszott  találkozót a fehérváriak nyerték meg 3:1-re. Vereségének köszönhetően a szombathelyiek visszacsúsztak a már kiesést jelentő 11. helyre.

Meglepetésre a Haladás kezdett jobban a listavezető Videoton ideiglenes otthonában, Felcsúton. A szombathelyiek ugyan az első két helyzetüket még kihagyták, ám a 35. percben a hosszú sérülés után visszatérő Németh Márió találatának köszönhetően megszerezték a vezetést. Nem sokkal később növelhették volna előnyüket, de Williams kihagyta a Ramos által kiharcolt 11-est. Ez pedig sajnos a második félidőben alaposan megbosszulta magát. A fehérváriak előbb Lazovics révén egyenlítettek, majd Pátkai góljával a vezetést is átvették. A 3:1-es végeredményt pedig Scsepovics állította be a 90. percben.

Pátkai Máté - labdarúgó, Videoton FC
“Természetesen nagyon örülök. nagyon rosszul kezdtünk, rossz felfogásban. Az elején benyomtuk a Haladást, de aztán megkaptuk a már szinte szokásosnak mondható gólunkat. Erre a jövőben oda kell fiogyelni. Annak nagyon örülök, hogy a második félidőben ezt sikerült megfordítani. Ez a csapat erejét mutatja, hogy meg tudtuk nyerni ezt a mérkőzést.”

A Haladás kispadján vereséggel mutatkozott be Pacsi Bálint. Az új vezetőedző csapata hiába játszott remekül az első félidőben, sajnos a helyzetek kiamaradtak. Térfélcserét követően pedig érvényesült a Videoton nagyobb tudása és lényegesen erősebb játékoskerete.  

Pacsi Bálint - vezetőedző, Szombathelyi Swietelsky-Haladás
“Az első félidőben 3:0-ra kellett volna vezetnünk. Úgy kellett volna bemennünk az öltözőbe. De a volna, ugye nem játszik. Kihagytunk 11-est, nagy ziccereket. Utána pedig egy minőségileg jobb Videoton, ami jobb játékosokat tudott becserélni, eldöntötte a mérkőzést.”

A szombatheklyieknek nyolc fordulót követően hat pontjuk van, amivel már csak a 11., amúgy kiesést jelentő pozíciót foglalják el. Németh Márióék legközelebb szombaton 18 órakor lépnek pályára bajnoki mérkőzésen, amikor a szintén nehéz helyzetben lévő Újpest csapatát fogadják Sopronban.

2017. szeptember 12.
Hozzászólások

Komment RSS
Hozzászóló neve*
E-mail cím
Hozzászólás*
Biztonsági kód
Ide írja be*
A hozzászólás tárgya és szövege nem tartalmazhat HTML kódot.
A biztonsági kód nem érzékeny a nagy és kisbetűkre.
Az e-mail cím nem jelenik meg a nyilvános felületen.
A hozzászólások tartalmáért felelősséget nem vállalunk.műsoraink - videóval
 
Híradó
Szombathely ma
Hétvége
Aréna
Műhely
Ma-Holnap
Péntektől-péntekig
Medicina
Telezöld
Élet-Forrás
Nyitott ajtók
Suliról sulira
iQor magazin
Vasi Kaleidoszkóp
60 Plusz
Szombathelyi Polgári Esték
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 1.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 2.
Szent Márton nyomában a Szombathelyi Egyházmegyében