Hírek

Két játékost igazolt a télen a Viktória FC

2015. január 29., 20:00

Két játékossal erősítette meg a téli holtidényben a játékoskeretét a Viktória-Trend Optika FC NB I-es női labdarúgócsapata. Balogh Henrietta a Femina, míg Siklér Kinga az osztrák Hatzendorf csapatából érkezett a szombathelyiekhez.

Két játékost igazolt a télen a Viktória FC

Heti öt-hat edzéssel kezdte meg a felkészülést a tavaszi szezonra a Viktória-Trend Optika FC női futballcsapata. A Bánfalvi Attila irányította keret háromszor az Illés Akadémia műfüves pályáján gyakorol, míg háromszor teremben tréningezik a csapat.

Bánfalvi Attila edző, Viktória-Trend Optika FC
“Kilenchetesre terveztem a felkészülést. Volt egy rávezető hetünk. Egy reriodizáció szerint dolgozunk. Még a tartósabb terheléseknél járunk. Még nagyon messze vagyunk attól, hogy a lányok pörögjenek vagy csúcsformában futballozanak.”

A téli átigazolási szezonban két játékossal erősödött a vasi  együttes. A szombathelyi nevelésű Siklér Kinga az osztrák harmadik ligában szereplő Hatzendorf csapatából tért vissza a Viktóriába, míg Balogh Henrietta a Feminából érkezett nagy tervekkel.

Balogh Henrietta labdarúgó, Viktória-Trend Optika FC
“Matematikai esélyünk még van a felsőházra, az első három mérkőzést meg kell nyerni és akkor van esélyünk. Nyilván ez a célunk. Egyéni célom természetesen a válogatottság, mint minden labdarúgó számára.”

A tervek szerint a Viktória fokozatosan erősődő ellenfelekkel játsszik majd edzőmeccseket. Bánfalvi Attila csapata a felkészülési időszakban megmérkőzik a ZTE, a Rába ETO és a Sturm Graz együttesével is.