Szombathelyi Televízió  a SZOMBATHELYI TELEVÍZIÓ videós hírportálja Feliratkozás hírlevélre
Főoldal
Televíziónkról
Műsoraink
Hírek
Médiaajánlat
Elérhetőségek
TV műsor
Galéria
Partnerek
Közérdekű

Karate érmek

Adásban volt: 2016. szeptember 8.

Megrendelés DVD-n
adás megrendelése

 megosztás

Három érmet nyertek a horvátországi Csáktornyán rendezett nemzetközi viadalon a Leo Karate-do SE sportolói. A legeredményesebb szombathelyi versenyző Gál Enikő volt, aki két alkalommal állhatott fel a dobogó második fokára.

Huszadik alkalommal rendezték meg Csáktornyán azt a nyílt nemzetközi karate versenyt, melyre ezúttal is népes mezőny jött össze. A Vas megyei színeket a szombathelyi  Leo Karate-do SE két  sportolója képviselte.

Gál Enikő versenyző, Leo Karate-do SE
“Nagyon jó hangulatú verseny volt. nagyon sokan voltak. Tíz országból 97 klub és 261 nevezés jött össze. nagyon erős mezőnynek számított. Eléggé vontatott volt, mert nagyon sok induló volt, de ezt leszámítva nagyon színvonalas versenyt sikerült szervezniük.  

A szombathelyiek közül Gál Enikő bizonyult a legeredményesebbnek, aki küzdelemben gyűjtött be két ezüstérmet. A 68 kilogramm alatti, illetve feletti súlycsoportban is dobogós lett. Jól szerepelt Kovács Ákos is. A fiatal versenyző az U10-es korosztály formagyakorlatában végzett a második helyen. Sajnos kumitében rögtön az első meccsén vereséget szenvedett.

Kovács Ákos versenyző, Leo Karate-do SE
“Szerintem nagyaon erős volt a mezőny. Katában ezüstérmet nyertem, amire nagyon büszke vagyok. Kumitében sajnos az első meccsemen kikaptam, ezért nem jutottam tovább. A jövőben még keményebben edzek, hogy a kumitében is jobb eredményeket érjek el.”

A Leo Karate-do SE három ezüstérmével elégedett volt Gál Róbert. A vasi klub vezetőedzője azonban már előre tekint, ugyanis hamarosan megrendezik saját nemzetközi versenyüket, a Goju Kupát.

Gál Róbert vezetőedző, Leo Karate-do SE
“Nagyon várjuk. Gőzerővel készülünk. Nagyon sok munka lesz vele. Jönnek Angliából, Algériából. Tizenkett-tizennégy ország durván 200 versenyzőjét várjuk.”  

A Goju Kupát idén az eredetileg kijelölt időpontnál egy héttel korábban, október 1-jén szombaton rendezik meg. Ismét az Aréna Savaria ad otthont a versenyzők körében nagy népszerűségnek örvendő viadalnak, melyen a tervek szerint a Leo Karate-do SE népes küldöttséggel képviselteti majd magát.

2016. szeptember 08.
Hozzászólások

Komment RSS
Hozzászóló neve*
E-mail cím
Hozzászólás*
Biztonsági kód
Ide írja be*
A hozzászólás tárgya és szövege nem tartalmazhat HTML kódot.
A biztonsági kód nem érzékeny a nagy és kisbetűkre.
Az e-mail cím nem jelenik meg a nyilvános felületen.
A hozzászólások tartalmáért felelősséget nem vállalunk.műsoraink - videóval
 
Híradó
Szombathely ma
Hétvége
Aréna
Műhely
Ma-Holnap
Péntektől-péntekig
Medicina
Telezöld
Élet-Forrás
Nyitott ajtók
Zsidó Mozaik
Civil Idő
Suliról sulira
iQor magazin
Vasi Kaleidoszkóp
60 Plusz
Generációnk
Öko-Logikus
Szombathelyi Ifjúsági Magazin
Szombathelyi Polgári Esték
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 1.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 2.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 3.
Szent Márton nyomában a Szombathelyi Egyházmegyében