Hírek

Joskar-Ola Napok

2018. augusztus 13., 15:35

Verda-, és kutyaszépségverseny, gasztroshow, koncertek, vidámpark – többek között ezekkel a programokkal várta három napon át az érdeklődőket Szombathely legnagyobb lakótelepi rendezvénye, a Joskar-Ola Napok. A szervezők idén is jótékonyságot helyezték előtérbe, a sérült gyermekeket ellátó Micimackó Óvoda részére közel kétmillió forintos támogatás gyűlt össze.

Joskar-Ola Napok

A kisvonat, dodzsem, és számtalan ugrálóvár mellett a népi fajátékokat is szívesen kipróbálták a családok. Voltak, akik szombaton és a vasárnap is kilátogattak a Joskar-Ola Napok színes forgatagába.

Kovács Attila
Négyen érkeztünk, és nagyon sok érdekes játék van itt, rendezvények, zenés dolgok, meg minden, ami a vidámparkban is van, ez a hajó. Tegnap is voltunk egyébként, dodzsem, meg minden. Nagyon jó volt, jól érezzük magunkat. Jó az idő, jó a zene, sok vidám család van itt.

A Távhőszolgálató interaktív mesével, színezőkkel és (1.03) kirakóval szórakoztatta a gyermekeket. A Hőmanóval fényképezkedni is lehetett.

Kazári Fanni
Nagyon tetszett, de meg fogok nézni mást is. De nagyon tetszett. 5.43

A felnőtteket pedig számos koncerttel várták.

Tóth Márta
Este lesz egy koncert, rajongók vagyunk a Mokka Tribute Band nevű zenekarnak, ezt szeretnénk megnézni. Még körbemegyünk, egy-két dolgot kipróbálunk.

Vasárnap délután a város polgármestere is köszöntötte a 20. jubileumi Joskar-Ola Napok résztvevőit, a szervezők munkáját pedig oklevéllel ismerte el.

Puskás Tivadar polgármester, Szombathely
Gratulálok azért is, mert összetartják ezt a közösséget, és az itteni embereknek egy kétnapos, felhőtlen, nagyszerű rendezvényt biztosítanak.

A város legnagyobb lakótelepi rendezvénye idén is nagy hangsúlyt fektetett a jótékonyságra. (11.52) A tombolasorsoláson is részt vevő támogatói jegyek bevételét, valamint a szponzorok felajánlását a sérült gyermekeket ellátó Micimackó Óvoda belső felújítására fordítják.

Bakos Ildikó – kuratóriumi elnök, Joskar-Ola Alapítvány
6.800 ember lakik a Joskar-Ola Lakótelepen. Ezek a családok – szeretnénk-, ha még jobban összekovácsolódnának, és szeretnénk egy kicsit a szívünkből is adni nekik, hogy a jótékonyság nagyon jó dolog, a jó az jót szül. Ha összefogunk, sokkal nagyobbat tudunk dobbantani.

A rendezvénynek köszönhetően közel kétmillió forint gyűlt össze a Micimackó Óvoda javára. Ezt az intézménybe járó apróságok kis műsorral köszönték meg.