Szombathelyi Televízió a SZOMBATHELYI TELEVÍZIÓ videós hírportálja
          Hírlevél:      
• név • email cím
Főoldal
Televíziónkról
Műsoraink
Hírek
Médiaajánlat
Elérhetőségek
TV műsor
Galéria
Partnerek
Közérdekű

Jó meccsen döntetlen a Vasassal

Adásban volt: 2017. május 16.

Megrendelés DVD-n
adás megrendelése

 megosztás

Határozottan jó iramú mérkőzésen 2:2 arányú döntetlent játszott Sopronban a Haladás NB I-es labdarúgócsapata a Vasas gárdájával. A szombathelyiek egyenlítő találatát a csereként beálló Schimmer szerezte a találkoozó 88. percében.

Kifejezetten támadó felfogásban lépett fel a Haladás elleni meccsén a Vasas gárdája. A fővárosiak már a derbi 11. percében kiharcoltak egy büntetőt, amit Berecz hiába rúgott a jobb alsó sarok irányába, Király parádés vetődéssel hárítani tudott. A 36. percben azonban már a szombathelyiek hálóőre is tehetetlennek bizonyult: Burmeister védhetetlenül bólintott a vasiak kapujába. Szerencsére az egyenlítésre nem kellett sokat várni, ugyanis a 48. percben Iszlai értékesítte a Bosnjak által kiharcolt 11-est. A 72. percben azonban ismét vezetéshez jutott a Vasas: az ex-szombathelyi Gaál lőtt a hálóba. Ezzel azoonban még nem volt vége a gólgyártásnak. A csereként beálló Schimmer nem sokkal a lefújás előtt állította be a 2.2-es végeredményt.  

Mészöly Géza - vezetőedző, Szombathelyi Swietelsky-Haladás
“Inkább örülök, mert jó csapategységgel tudtuk ezt az egy pontot itthon tartani. Vesztett állásból kétszer is vissza tudtunk jönni a mérkőzésbe. Nagyon akart a megfiatalított csapatunk. Öt fiatal játékosunk volt a kezdőcsapatunkban. Óriási alázattal léptek pályára a beszálló játékosok.”

A helyzetek alapján a fővárosi együttes közelebb állt a győzelemhez. A sok elhibázott lehetőség viszont két pontjába került a piros-kékeknek.

Michael Oenning - vezetőedző, Vasas FC
“Nyilván boldogabb lennék, ha nyertünk volna. De most be kell érnünk az egy ponttal is. Több hibát is elkövettünk, ez látható volt a góloknál is. A 11-esnél nagy butaságot követtünk el és a másodiknál sem voltunk a helyzet magaslatán. Mezőnyben nem voltak jobbak, mert mind a két góljukat rögzített szituáció után szerezték.”

A Haladás csapata pontszerzése ellenére visszacsúszott a bajnoki tabella hatodik helyére. Mészöly Géza legénysége legközelebb szombaton 18 órakor lép pályára, még pedig az Újpest otthonában.

2017. május 16.
Hozzászólások

Komment RSS
Hozzászóló neve*
E-mail cím
Hozzászólás*
Biztonsági kód
Ide írja be*
A hozzászólás tárgya és szövege nem tartalmazhat HTML kódot.
A biztonsági kód nem érzékeny a nagy és kisbetűkre.
Az e-mail cím nem jelenik meg a nyilvános felületen.
A hozzászólások tartalmáért felelősséget nem vállalunk.műsoraink - videóval
 
Híradó
Szombathely ma
Hétvége
Aréna
Műhely
Ma-Holnap
Péntektől-péntekig
Medicina
Telezöld
Élet-Forrás
Nyitott ajtók
Suliról sulira
iQor magazin
Vasi Kaleidoszkóp
60 Plusz
Szombathelyi Polgári Esték
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 1.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 2.
Szent Márton nyomában a Szombathelyi Egyházmegyében