Hírek

Január 19-22. között rendezik meg az Oberwarti Építőipari Vásárt

2012. január 12., 23:00

Ezen minden évben, így idén is sok magyar, köztük számos vasi cég képviselteti magát. A Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara is ott lesz a kiállítók köztt illetve szakmai programok összeállításában is közreműködtek az osztrák partnerekkel. Szakemberek szerint a magyar vállakozásoknak érdemes részt venni ezen a vásáron: kapcsolatokat tudnak kiépíteni, megrendeléseket tudnak szerezni. Ez segítheti őket a váslásog években a talponmaradásban és továbbfejlődésben.

Január 19-22. között rendezik meg az Oberwarti Építőipari Vásárt

Burgenlandban 10 emberből 9-nek van saját háza. Ezek korszerűsítésében, felújításában egyre több magyar, köztük sok vasi  vállalkozás működik valamilyen formában közre. Az újabb és újabb megrendelések megszerzése nem könnyű, de erre is jó lehetőséget kínál az oberwarti vásár.

MARKUS TUIDER, SZERVEZŐ
a MAGYAR VÁLLAKOZÁSOK MEGTUDNAK ÁLLNI A NYUGATI TERÜLETEKEN IS. uGYAZT A SZOLGÁLTATÁST, UGYAZT  A MINŐSÉGET TUDJÁK NYÚJTANI. EZT TÜKRÖZI AZ IS, HOGY A KIÁLLÍTÓK EGY RÉSZE ÉVEK ÓTA VISSZATÉR. ÜZLETET CSINÁLNAK, VAN IGÉNY A TERMÉKÜKRE, SZOLGÁLTATÁSUKRA.

8 országból érkeznek vállakozások a vásárra,hangzott el egy mai sajtótájékoztatón. Idén 12 magyar kiállító vesz részt az építőipari vásáron. Köztük lesz a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara is, valamint több vasi vállalkozás is.

Kiss Sándor, főtitkár - VMKIK
Ezekből a kiállítókból 2-3 önálló standdal jelent meg. Ez azt jelenti, hogy gazdaságilag megérte, megfelelő kapcsolatokat tudtak kiépíteni. Van olyan akiknek az éves forgalmának a nagy részét ott tudta biztosítani.

A vásárlátogatók nemcsak a magyar és más európai cégek kínálatával ismerkedhetnek meg, hanem szakmai előadásokon arra is választ kaphatnak, hogyan lehet spórolni az energiával. De előadások hangoznak majd el a megújuló energiák hasznosításához kapcsolódó képzésről.