Szombathelyi Televízió  a SZOMBATHELYI TELEVÍZIÓ videós hírportálja Feliratkozás hírlevélre
Főoldal
Televíziónkról
Műsoraink
Hírek
Médiaajánlat
Elérhetőségek
TV műsor
Galéria
Partnerek
Közérdekű

Ismét megválasztották az év dolgozóit az Epcosnál

Adásban volt: 2018. március 12.

Megrendelés DVD-n
adás megrendelése

 megosztás

Növekvő termelés, folyamatos fejlesztés - ez jellemezte a város egyik jelentős munkáltatójának tavalyi évét. A sikerek a munkatársak nélkül nem jöhettek volna létre.

A jók közül is a legjobbak: az év dolgozóinak mondott köszönetet ünnepi külsőségek között az Epcos Elektronikai Alkatrész Kft. vezetése az AGORA Művelődési és Sportházban.

Takács Balázs - ügyvezető igazgató, EPCOS Elektronikai Alkatrész Kft.
“Három kategória van, ami alapján általában a döntés szokott születni. Az első a szaktudás és szakértelem. A második a munkatársi kapcsolatok, hogy mennyire segítőkészek, mennyire figyelnek oda a munkatársaikra, mennyire figyelnek oda a napi történésekre a termelésben. A harmadik pedig az eltöltött idő. Természetesen a legtöbb év dolgozója a régi munkatársak közül kerül ki.”

De volt a díjazottak között olyan is, aki alig két éve erősíti a vállalat gárdáját, igaz, mögötte is ott álltak a segítőkész régi kollégák. A cég minden területen rendszeresen megnevezi a hónap dolgozóját, közülük választanak ilyenkor, ráadásul nemcsak a vezetők, hanem a közvetlen munkatársak véleményét is figyelembe véve. Legtöbbjükre a sokoldalúság jellemző.

Vizi Károlyné - gépkezelő
“Azon a területen dolgozom, ahol a kondenzátorok gyártása, a gépek kiszolgálása folyik, ott vagyok. De igazándiból nagyon sok területen tudok dolgozni, mert nagyon sok mindent ez alatt a nyolc év alatt megtanultam, amióta a cégnél dolgozom.”

Kovács-Szekér Mónika - pénzügyi kontroller
“Az elmúlt évben a területváltás vagy munkakörváltás miatt több feladat nehezedett rám, és úgy látszik, ennek meglett az eredménye, helyt álltam.”

Czinder István - karbantartó mérnök
“Huszonhárom éve dolgozom a cégnél. Először mint technológus kezdtem, és most már tíz éve karbantartó mérnökként dolgozom a transzformátor üzletág területén, ami több üzemet foglal össze.”

A vállalat az elmúlt évben soha nem látott mennyiségben állította elő termékeit. Annak ellenére fejlődik tehát a cég, hogy az emelkedő munkabérek, a növekvő nyersanyagárak nem könnyítik meg a helyzetét. Éppen ezért fontos a vezetés számára, hogy ilyen díjakkal és a velük járó nagy értékű utazási utalványokkal ismerje el a dolgozók erőfeszítéseit.

2018. március 12.
Hozzászólások

Komment RSS
Hozzászóló neve*
E-mail cím
Hozzászólás*
Biztonsági kód
Ide írja be*
A hozzászólás tárgya és szövege nem tartalmazhat HTML kódot.
A biztonsági kód nem érzékeny a nagy és kisbetűkre.
Az e-mail cím nem jelenik meg a nyilvános felületen.
A hozzászólások tartalmáért felelősséget nem vállalunk.műsoraink - videóval
 
Híradó
Szombathely ma
Hétvége
Aréna
Műhely
Ma-Holnap
Péntektől-péntekig
Medicina
Telezöld
Élet-Forrás
Nyitott ajtók
Zsidó Mozaik
Civil Idő
Suliról sulira
iQor magazin
Vasi Kaleidoszkóp
60 Plusz
Generációnk
Öko-Logikus
Szombathelyi Ifjúsági Magazin
Szombathelyi Polgári Esték
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 1.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 2.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 3.
Szent Márton nyomában a Szombathelyi Egyházmegyében