Hírek

Ingyen vonat- és buszjegy a Hali szurkolóknak

2016. február 10., 18:07

Megszervezi a szurkolók utaztatását a soproni mérkőzéseire a Szombathelyi Swietelsky-Haladás NB I-es labdarúgócsapata. Akár már 1400 forintért meg lehet vásárolni a mérkőzésre szóló belépőt, mely magába foglalja a vonat- és a buszjegy árát is.

Ingyen vonat- és buszjegy a Hali szurkolóknak

Tulajdonosi taggyűlést tartott a Szombathelyi Swietelsky-Haladás NB I-es labdarúgócsapata. Az összejövetelen megbeszélték, hogy tavasszal hogyan, milyen feltételek mellett utaztatják a zöld-fehér szurkolókat Sopronba, a gárda hazai mérkőzéseire.

Koczka Tibor alpolgármester
“Mérkőzésnapokon Haladás-jeggyel gyakorlatilag olcsóbban lehet majd eljutni Szombathelyről Sopronba. Ráadásul a szombathelyiek reményeink szerint még Haladás győzelmeknek is örülhetnek majd. Köszönet a soproni önkormányzatnak, hogy gyakorlatilag ingyen odaadta ezt a stadiont, illetve a GYSEV-nek, akikkel ezt a rendkívül jó konstrukciót sikerült kialakítani.”

Eldőlt, hogy a soproni mérkőzésekre a belépőjegyek 1400, illetve 3000 forintba kerülnek majd. Ez az összeg tartalmazza a vonat-, illetve autóbuszjegy árát is, ugyanis a klub a szombathelyi vasútállomás és a stadion között  gondoskodik a drukkerek oda- és visszautaztatásáról. A hat mérkőzésre szóló  bérletek hat-, illetve tizenkettőezer forintért vasárolhatók meg.

Tóth Miklós ügyvezető, Szombathelyi Swietelsky-Haladás
“Kettő idegenbeli mérkőzéssel kezdünk. Az első a Honvéd, a második a Vasas ellen. A fővárosban lépünk mindkétszer pályára. 27-én lesz az első hazai mérkőzésünk.  A hazai idézőjelben, hiszen Sopronban játsszik majd a Haladás egész tavasszal. Erről szeretnénk egy szurkolói ankétot,  egy tájékoztatót szervezni, a szurkolókat tájékoztatni róla.”

A tervezett szurkolói ankétnak még nincs pontos időpontja, de minden valószínűség szerint a jövő héten tartják meg. Az viszont biztos, hogy a soproni meccsekre szóló belépőket a klub ajándékboltjában, a vasútállomáson, valamint a szombathelyi önkormányzat jegyirodájában lehet majd megvásárolni.