Hírek

Idegenben kezd a Falco

2014. október 16., 14:40

Jászberényben kezdi meg a 2014-2015-ös bajnoki szezont a Falco-Trend Optika KC élvonalbeli kosárlabdacsapata. A szombathelyiek az első fordulóban szabadnaposak voltak, így a második körben lépnek csak először pályára.

Idegenben kezd a Falco

Hosszú szünet után játszik ismét tétmérkőzést a Falco kosárlabdacsapata. A jelentősen átalakult játékoskerettel szereplő vasiak annak a Jászberénynek az otthonában kezdik meg a bajnokságot, mely az első fordulóban sima vereséget szenvedett Székesfehérváron.

Perl Zoltán csapatkapitány, Falco-Trend Optika KC
“Úgy érzem, hogy mindenki nagyon várja a mérkőzést. Tényleg ez most már jól fog esni, hogy lesz egy kis tétje a dolognak. Tényleg mindenki nagyon készül az összecsapásra és bízunk a jó eredményben.”

A nyári időszakban tíz héten keresztül készült együtt a sárga-feketék játékoskerete. A kosarasok nagyon sok edzésen vettek részt, de bőven voltak felkészülési mérkőzések is. A gárda a sorsolás szeszélyének köszönhetően az  első fordulóban szabadnapos volt, így a vasiak kezdik meg utolsóként a 2014-2015-ös bajnoki idényt.

Kálmán László vezetőedző, Falco-Trend Optika KC
“Próbáltunk meccsekkel frissíteni, de kár, hogy nem kezdhettük meg ezt a bajnoki ritmust. Dehát ilyen az élet. Mi lettünk az első szabadnaposak. De most végre elkezdődik nekünk is a bajnokság. nagyon várja már mindenki. Szeretnénk egy olyan teljesítményt nyújtani, amivel méltó lesz a Falco-névre a csapat.”

A szombathelyi csapatnál a minimális elvárás a legjobb nyolc közé kerülés, de egyáltalán nem elképzelhetetlen egy jobb szereplés sem. Az mindenesetre komoly lendületet adhatna Perl Zoltánéknak, ha megnyernék a szombaton 18 órakor kezdődő jászberényi összecsapásukat.