MNB - 2
MNB

Hírek

Hengerelt az Admiral-Hali

2012. február 14., 17:00

Továbbra is veretlen hazai környezetben az Admiral-Haladás VSE NB I-es futsalcsapata: a szombathelyiek a bajnokság 16. fordulójában 8:4-re verték az Újszeged gárdáját az Aréna Savariában, és feljöttek a tabella hatodik helyére.

Hengerelt az Admiral-Hali

Az NB I-es futsal-bajnokság 16. fordulójában a hatodik helyen álló Újszeged csapatát fogadta a nyolcadik pozícióban tanyázó Admiral-Haladás VSE az Aréna Savariában. A mérkőzést remek ritmusban kezdte a szombathelyi gárda: Horváth találatának köszönhetően már a harmadik percben vezettek a zöld-fehérek. A folytatásban is a hazaiak akarata érvényesült és a csapatkapitány Németh Péter két góljával elhúztak 3:0-ra. Az első félidő hajrájában azonban büntetőből sikerült szépíteniük a Tisza-partiaknak, így 3:1-es Haladás vezetéssel ért véget a játékrész. Fordulás után Tóth lőtt a szombathelyiek kapujába, ezzel teljesen nyílttá vált a mérkőzés. Ám mielőtt vérszemet kaphattak volna a szegediek jött Horváth, valamint  Egle és góljaikkal újfent magabiztossá tették a vasi vezetést. 5:2-es állás után pedig lényegi változás már nem történt: az újabb három találatot szerző Haladás könnyedén gyűjtötte be a fontos három bajnoki pontot. A 8:4-es végeredmény egyértelműen a vendégek számára hízelgő.

Kottán Krisztián labdarúgó, Admiral-Haladás VSE
Nagyon küzdelmes  találkozó volt. Tényleg nagyon jól felkészített bennünket Pálmay Tamás edző és ezért sikerült behúzni ezt a győzelmet. A három pont mindennél fontosabb volt és ez sikerült szerencsére.

Győzelmének köszönhetően már 24 pontja van az Admiral-Haladás VSE csapatának és a zöld-fehérek ezzel feljöttek a tabella hatodik helyére. Február 20-án, hétfőn ismét az Aréna Savariában lép majd pályára a szombathelyi együttes, még pedig a Debrecen gárdája ellen.