Szombathelyi Televízió  a SZOMBATHELYI TELEVÍZIÓ videós hírportálja Feliratkozás hírlevélre
Főoldal
Televíziónkról
Műsoraink
Hírek
Médiaajánlat
Elérhetőségek
TV műsor
Galéria
Partnerek
Közérdekű

Hátrányos helyzetű sportolók

Adásban volt: 2019. január 10.

Megrendelés DVD-n
adás megrendelése

 megosztás

Több jelentős nemzetközi versenyen indulnak a közeljövőben a Sukothai Team hátrányos helyzetű sportolói. Elsőként Császár Klaudia képviseli majd a vasi színeket a K1 Európa-kupán.

A Hátrányos Helyzetű Sportolókért Alapítvány által támogatott fiatalok óriási erőbedobással készülnek az idei esztendő megmérettetéseire. A Sukothai Team színeiben szereplő sportolók többek között K1-ben, ökölvívásban, kick-boxban és karatéban is indulnak majd jelentősebb hazai és nemzetközi viadalokon. A csoportnak jelenleg 12 olyan versenyzője van, aki rendszeresen megméretteti magát. Rájuk sűrű program vár az elkövetkezendő időszakban.

Horváth Győző - edző, Sukothai Team
“Februárban kezdjük az erőpróbát. A Klaudiéák indulnak K1 nyílt Európa-kupán. Utána csak a nagyobbakat mondom, mert rengeteg lesz. Általában egy hónapban két hétvégét versennyel fogunk tölteni. Lesz Európa-kupa, világkupa, és WKF Európa-bajnokság, ahol a csapat összes tagja indulni fog.”

A sort Császár Klaudia nyitja február elején. Az ifjú hölgy a lengyelországi K1 Európa-kupán szerepel majd. A tervek szerint most a 66 kilogrammos súlycsoportban indul, melyben egyértelműen az esélyesek közé tartozik. A versenyző és edzője is a csúcsra vezető út egyik állomásának tekinti ezt a viadalt.

Császár Klaudia - versenyző, Sukothai Team
“Minden héten hatszor edzek. nagyon kemények az edzések, nagyon fárasztóak. Viszont mindent megteszek azért, hogy a dobogóra állhassak. Remélem be tudom bizonyítani magamnak és az edzőmnek is, hogy képes vagyok arra, hogy egykor esetleg világbajnok is lehessek.”

A családias jellegű egyesületben az utánpótlás is biztosítva van. Egészen pici gyermekek is járnak edzésre, akik egyelőre még csak a küzdősportok alapjaival ismerkednek. Számukra jelenleg még a játék, a jókedv a lényeg, de közben akarva-akaratlanul is sokat tesznek egészségük megőrzése, jellemük fejlődése érdekében.

2019. január 10.
Hozzászólások

Komment RSS
Hozzászóló neve*
E-mail cím
Hozzászólás*
Biztonsági kód
Ide írja be*
A hozzászólás tárgya és szövege nem tartalmazhat HTML kódot.
A biztonsági kód nem érzékeny a nagy és kisbetűkre.
Az e-mail cím nem jelenik meg a nyilvános felületen.
A hozzászólások tartalmáért felelősséget nem vállalunk.műsoraink - videóval
 
Híradó
Szombathely ma
Hétvége
Aréna
Műhely
Ma-Holnap
Mélylégzés
Rendszerváltók
Nyakkendő nélkül
Medicina
Telezöld
Élet-Forrás
Nyitott ajtók
Zsidó Mozaik
Civil Idő
Suliról sulira
iQor magazin
Vasi Kaleidoszkóp
60 Plusz
Generációnk
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 1.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 2.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 3.
Szent Márton nyomában a Szombathelyi Egyházmegyében