Hírek

Hat gól a Kóka és a Viktória meccsén

2018. április 18., 18:22

Gólgazdag mérkőzésen 3:3 arányú döntetlent játszott a Kóka otthonában a Haladás-Viktória FC NB I-es női labdarúgócsapata. A hazaiak a találkozó hosszabbításában, a 92. percben  szerezték az egy bajnoki pontot érő góljukat.

Hat gól a Kóka és a Viktória meccsén

Az NB I-es női labdarúgó-bajnokság rájátszásában a 2. fordulót rendezték. Az alsóházban szereplő Haladás-Viktória a találkozó 5. percében Siklér találatával szerzett vezetést a Kóka vendégeként. A hazaiak nem sokkal később Róth szép kapáslövésével egyenlítettek. A félidő hajrájában Király gólja ismét a szombathelyieket jutatta előnyhöz. A vendéglátók alaposan rápihentek a válaszra, ugyanis egészen a 70. percig kellett várni az újabb találatukra. Ekkor Haraszti egy jobb oldali szögletet csavart a vasiak hálójába. Ezzel azonban még nem volt vége a gólgyártásnak: a 90. percben Manhart 11-esből vette be a kókaiak szükségkapusa, Rőhberg hálóját. A középpályás két kapusuk sérülése miatt állt a gólvonalra.

Rőhberg Zsanett - labdarúgó, Kóka FNLA
“Saját bőrömön érezhetem, hogy tényleg nagyon nehéz a kapusok dolga egy-egy mérkőzésen. Szerencsére a csapat mindent kitett magáért. Nagyon fegyelmezetten védekeztünk. Sajnos három gól benne volt.”

A gólgazdag mérkőzés utolsó találata a hosszabbítás pillanataiban, a 92. percben esett: Haraszti egy szép távoli lövéssel állította be a 3:3 arányú döntetlent.

Haraszti Fanni - labdarúgó, Kóka FNLA
“Nagyon meglepett az egész, mert mindenki mondogatta a szögletnél, hogy rúgjam kapura és hát beesett szerencsére. A második gólnál meg úgy volt, hogy először még lepaszzoltam a labdát, de aztán mondták, hogy rúgjunk kapura és szerencsére összejött a két gól.”

A döntetlennek köszönhetően a Haladás-Viktóriának már 25 pontja van, amivel továbbra is az első helyen áll az alsóházban. A vasiak legközelebb szombaton 15 órakor lépnek pályára bajnoki mérkőzésen, amikor a sereghajtó Újpest csapatát fogadják.