Hírek

Háromgólos vereség Mezőkövesden

2016. október 24., 16:04

Súlyos, 3:0 arányú vereséget szenvedett a Haladás NB I-es labdarúgócsapata az újonc Mezőkövesd otthonában. A szombathelyiek vereségüknek köszönhetően visszacsúsztak a tabella negyedik helyére.

Háromgólos vereség Mezőkövesden

A Ferencváros legyőzését követően Mezőkövesden is jól kezdett a Haladás labdarúgócsapata, ám előbb Gaál az 5., majd Németh a 18. percben hagyott ki egy-egy óriási ziccert. A folytatásban viszont átvette a játék irányítását a hazai csapat és Dialló találataival magabiztos vezetésre tett szert. A szombathelyiek ezt követően ugyan Gaál kapufájánál közel jártak a szépítéshez, de Molnár az 59. percben mindent eldöntött, és beállította a 3:0-ás végeredményt.  

Mészöly Géza - vezetőedző, Szombathelyi Swietelsky-Haladás
“Mi olyan hibákat követtünk el, amilyeneket nem lett volna szabad. A fordulópontból pedig jobban jött ki a Mezőkövesd. A második félidőben is próbáltunk játszani és gólt elérni, de csak helyzetig jutottunk a mai nap.”

Az újonc Mezőkövesd otthonában a zöld-fehérek a végeredmény ellenélre sem játszottak alárendelt szerepet. Több nagy helyzetet is kidolgoztak ugyan, ám azokat rendre elhibázták. Ezzel szemben a hazaiak három ziccerüket is gólra váltották.

Pintér Attila - vezetőedző, Mezőkövesd-Zsóry
“Én azt gondolom, hogy mindent megtettek, hogy aki kilátogatott a meccsre jól érezze magát, mert a Haladás is megtett mindent, hiszen egy nagyon jó mérkőzés kerekedett ki.”

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás labdarúgócsapata vereségének köszönhetően a tabella  második helyéről visszacsúszott a negyedikre. Mészöly Géza együttese legközelebb október 29-én szombaton  a Budapest Honvéd otthonában lép pályára.