Hírek

Három nyeretlen bajnoki után győzelemre készül a Szombathelyi Haladás

2020. szeptember 25., 21:51

A zöld-fehérek vasárnap a Dorog együttesét fogadják az NB II 10. fordulójában.

 

Három nyeretlen bajnoki után győzelemre készül a Szombathelyi Haladás

Egy hónappal ezelőtt, augusztus végén az Ajka ellen nyert utoljára bajnoki mérkőzést a Szombathelyi Haladás. A zöld-fehérek mérlege azóta két gól nélküli döntetlen és egy vereség az NB II-es pontvadászatban. A Hali vezetőedzője, Mátyus János tudja, hogy miben kell javulnia csapatának.

Mátyus János - vezetőedző, Szombathelyi Haladás
“Az, hogy szépen, szimpatikusan meg gyönyörű futballt játszunk, az különösebben engem biztos nem érdekel. Engem az érdekel, hogy nyerjünk. Ahhoz, hogy ez megtörténjen a szép játékunk és rengeteg helyzet kidolgozása mellé mindenképp szükséges, hogy amit kidolgozunk helyzet, azt be is kell lőni. Az elmúlt hetekben rengeteg lehetőségünk volt. Volt, hogy két-három méterről sem sikerült a kapuba találnunk. Ezen kell mindenképp javítanunk.”

A kilencedik helyen álló Haladás a hétvégén hazai pályán a Dorog ellen javíthat. A vendégek egyetlen ponttal a Hali mögött a tabella tizenegyedik helyéről várják az összecsapást.

Németh Milán - labdarúgó, Szombathelyi Haladás
“Csak a győzelemre számítok, meg azt is várom a csapattól és önmagamtól. A mester nagyon jó csapatot fog felrakni, mint mindig. Szervezett Doroggal fogunk találkozni, egy jó edzővel. Nehéz dolgunk lesz, de itthon szerintem magabiztosan nyernünk kell.”

A Dorog elleni találkozót vasárnap 17 órától rendezik a Rohonci úton.