MNB
MNB - 2

Hírek

Hangulatfokozó óriásplakátokat helyeztek a Haladás-stadion játékoskijárójába

2020. december 04., 19:04

A gigantikus képeken a régi stadion és a múlt játékosai mellett az új létesítmény és a szurkolótábor szerepel.

 

Hangulatfokozó óriásplakátokat helyeztek a Haladás-stadion játékoskijárójába

Péntektől három új óriásplakát diszíti a Haladás Sportkomplexum játékoskijáróját. A legnagyobb képen a régi stadion és a múlt nagy focistái láthatóak, a másik két fotón pedig az új stadion és a népes szurkolótábor szerepel. A Szombathelyi Haladás focicsapatának célja az életképekkel megmutatni az aktuális ellenfélnek, hogy a nagymúltú klubnak milyen komoly szurkolótábora van és milyen a Haladás-családhoz tartozni.

Séllei Árpád - ügyvezető, Szombathelyi Haladás
“Nyilván jártunk más komplexumokban, amelyeket korábban átadtak és mindenhol a múltból fakadó képek, feliratok szerepeltek. Megtetszett nekünk is és vártuk, hogy az új stadionba mi is beköltözhessünk és most értünk el odáig, hogy tudtunk is már lépni ebben. Nyilván ez is mint minden, pénzkérdés. Egyrészt mutatjuk, hogy már kicsit tudunk fejlődni azért, ez nem azt jelenti, hogy jó helyzetben vagyunk, de mégis építkezünk és próbálunk haladni előre.”

A kivitelező szerint a gigantikus plakátok hangulatfokozó jelentőséggel is bírhatnak. Javíthatják a Haladás-játékosok küzdőszellemét, az ellenfél játékosok lábai pedig remélhetőleg megremegnek a fotók láttán.

Horváth Balázs - tulajdonos, Luce Innocente Kft.
“Úgy érzem, hogy sok stadiont csináltunk meg úgy az országban pont emiatt, hogy azokat a képeket, amik a csapatra jellemzőek, azokat beépítettük magába a stadionba. Szerettem volna, hogy ezt érezzék a szombathelyi játékosok, hogy amikor kijönnek, egy pluszmotivációt kapnak. Az ellenfélnek esetleg megremeg a lába, vagy esetleg ők feldobódnak akár a szlogentől, akár a képektől, akár a nézők látványától. Ez akkor már megérte úgy gondolom.”

A projekthez számos fotót a Szombathelyi Médaiközpont munkatársa, Vizi László (Vond) biztosított, aki már 16 éve készít felvételeket a Haladás mérkőzésein. A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy szeretnék a jövőben a stadion további üres falfelületeit képekkel, feliratokkal diszíteni.