Hírek

Hali szurkolók gyűjtöttek pénzt az intenzív osztálynak

2020. április 03., 22:10

A Szombathelyi Haladás NB II-es labdarúgócsapata után a zöld-fehér klub szurkolói is a jó ügy mellé álltak és úgy döntöttek, pénzt gyűjtenek a Markusovszky Kórház intenzív osztályának. A drukkerek egy hét alatt 395 ezer forintot gyűjtöttek össze, hogy segítsék a kórházat a koronavírus-járvány elleni harcban.

Hali szurkolók gyűjtöttek pénzt az intenzív osztálynak

A telefonnál: Keringer Zsolt - elnök, Haladás Szurkolói Kör
“Felmerült szurkolóknál, aki volt kórházi dolgozó, hogy kéne gyűjteni a kórháznak. Így indult, hogy a szurkolói csoportok elkezdtek beszélgetni, és ebből ezt hoztuk ki, hogy meghirdettük ezt a gyűjtést. Ebből lett az, hogy összejött 395 ezer forint.”

“Kérdeztük, hogy pénzt szeretnének, vagy vásárolni valamit, és mondták, hogy nekik jobb, ha pénz van, mert az alapján tudják megvenni, ha maszk kell, szemüveg, vagy akármilyen védőfelszerelés.”

Az elnök szerint nem az a fontos, hogy hány szurkoló szállt be a pénzgyűjtésbe, hanem az, hogy mennyi lett a végösszeg, és hogy a Hali-tábor adta össze. Mint ismert, a játékosok, a szakmai stáb és a vezetők a múlt héten 700 ezer forintot utaltak át a kórház számlájára.