Hírek

Győzött az Illés Akadémia U14

2014. október 28., 15:00

Nagy csatában 1:0-ás győzelmet aratott az Illés Akadémia U14-es labdarúgócsapata az Újpest gárdája ellen. A szombathelyi együttes az újabb sikerének köszönhetően feljött a tabella második helyére.

Győzött az Illés Akadémia U14

Az U14-es korosztály országos labdarúgó-bajnokságának nyugati-csoportjában a 11. fordulót rendezték meg, melyben a negyedik helyen álló Illés Akadémia az ötödik pozíciót elfoglaló Újpest csapatát fogadta. A mérkőzés nagy taktikai csatát hozott, amiből Burai Erik 48. percben szerzett góljának köszönhetően a hazaiak jöttek ki jobban, 1:0 arányban nyerték meg az összecsapást.

Illés Bence labdarúgó, Illés Akadémia U14
Az első rész küzdelmes volt. A második részben jól is játszottunk. A vége egy kicsit meleg volt. Az Újpestnek a vége felé több helyzete volt. Mind a két csapatnak volt helyzete, sok is.”

A szombathelyi csapat a nagy küzdelemben kiharcolt újabb győzelemnek köszönhetően 24 ponttal rendelkezik, amivel feljött a tabella második helyére. Bánfalvi Zsolt együttesét most már csak a 30 pontos Győri ETO előzi meg.

Bánfalvi Zsolt edző, Illés Akadémia U14
“Helyezés szempontjából nem várok semmit. A jó futballt várom és azt, hogy a gyerekek tudják, hogy mit miért csinálnak. Elégedett leszek, ha ésszel, gondolkodva és tudatosan csinálják, amit szeretnénk. Helyezésben nem várok semmit.”

Az Illés Akadémia U14-es csapata a héten kétszer is pályára lép majd. Csütörtökön a 12. helyen álló Sopron otthonában szerepelnek Illés Bencéék, míg vasárnap a hatodik Videotont fogadják hazai környezetben.