Hírek

Fennállása legnagyobb sikere előtt áll a Swietelsky-Haladás VSE NB I-es futsalcsapata

2015. május 21., 18:00

A szombathelyiek ugyan  matematikailag még  lemaradhatnak  a bajnoki dobogó harmadik fokáról, ám ha hétfőn hazai pályán legyőzik a Dunaferr együttesét, már biztosan bronzérmesek.

Fennállása legnagyobb sikere előtt áll a Swietelsky-Haladás VSE NB I-es futsalcsapata

Bár még csak alig öt esztendős múltra tekinthet vissza a Haladás VSE futsal szakosztálya, mégis egy újabb nagyon jelentős siker előtt áll az egylet. 2013-ban a Magyar Kupában játszottak döntőt és nyertek ezüstérmet Németh Péterék, most viszont a bajnokságban nyernek minden bizonnyal bronzérmet.

Németh Péter futsal játékos
“Nagy öröm nekünk. Úgy éreztem  amikor elértük a kupában a második helyezést, hogy nem lesz talán jobb helyezésünk. De a közös munka a vezetőkkel, a új vezetőedző érkezésével elértük elértük ezt. A kupában egy meccses sikerek voltak, de most egy hosszú távú folyamat gyümölcse lesz ez a harmadik hely.”

Két fordulóval a bajnokság vége előtt a harmadik helyen álló  Haladásnak 15 pontja van, míg a negyedik Veszprémnek csupán kilenc. A nagy rivális pénteken a Berettyóújfalu otthonában lép pályára, így a szombathelyiek akár játék nélkül is megszerezhetik a bajnoki bronzérmet.

Bokor Zsolt elnök, Swietelsky-Haladás VSE
“Szépen szeretnénk búcsúzni az egész évtől és a nézőinktől. Szinte matematikailag is teljesen eldőlt. A vetélytársunknak tizenötöt kellene rúgnia, nekünk meg egyet sem.  Mert a gólkülönbségünk is jobb, mint a Veszprémé. Tehát szinte biztos, hogy megvan a dobogós hely”

A Swietelsky-Haladás VSE Pünkösd hétfőn játssza majd az utolsó hazai bajnoki meccsét a 2014-2015-ös szezonban. A szombathelyiek este negyed hétkor a Dunaferr együttesét fogadják az Aréna Savariában. Németh Péterék minden bizonnyal már bronzérmesként léphetnek pályára.