Hírek

Elkezdődtek a Crushers csapatedzések

2020. július 02., 13:38

Gőzerővel készül a 2020-as idényre a Szombathely Crushers amerikaifutball-csapata. A balogunyomi focipályán tréningező divízió I-ben szereplő gárda márciusban kezdte volna az idényt, ám a koronavírus-járvány miatt csak augusztus végén rajtol a bajnokság.

Elkezdődtek a Crushers csapatedzések

A csapat amerikai sztárjátékosa, Trevin Howard a pandémia alatt nem utazott haza az Egyesült Államokba, itt próbálta formában tartani magát és nagyon örül, hogy végre elkezdődtek a csapatedzések.

Trevin Howard - játékos-edző, NBA Szombathely Crushers
“Nagyszerű, hogy újra itt lehetünk, sok idő eltelt. Örülök, hogy ismét együtt lehetünk a csapattal. Az előző idényben jól játszottunk, majd meglátjuk, hogyan alakul a következő szezon. Tényleg nagyon örülök, hogy újra edzhetünk. “

A Crushers az előző idényben veretlenül nyerte meg a Divízió I-es bajnokságot, ám a következő szezon nem ígérkezik könnyűnek. A koronavírus miatt átrendeződtek a ligák: mivel az első osztály, a HFL nem indul, ezért több erős élvonalbeli csapattal is összecsapnak a szombathelyiek.

Baranyai Bence - irányító , NBA Szombathely Crushers
“Azt gondolom, hogy kemény lesz, az eddigi legkeményebb lesz, de nem gondolom magunkat esélytelennek. Sőt, azt mondom, hogy ki-ki meccseket fogunk játszani minden csapattal. Biztos, hogy segít nekünk, hogy ilyen sokan vagyunk meg ilyen jól tudunk készülni, amiben az amerikai légiósaink segítenek sokat nekünk.”

A Crushers heti három edzéssel készül a következő idényre. A bajnoki rajt várható időpontja augusztus 20.