Hírek

Egyre több szombathelyi használja a Szent Márton-kártyáját

2014. július 18., 17:16

Július 1-jétől strandolni, mozizni és koncertekre járni is lehet 10-20 százalékos kedvezménnyel. Az elfogadóhelyek száma folyamatosan bővül.

Egyre több szombathelyi használja a Szent Márton-kártyáját

- Szia! A majmok bolygójára kérnék egy jegyet! Van Szent Márton-kártyám is!
- Kérek egy személyit és egy lakcímkártyát!
- Azok is itt vannak.
- Rendben!

Ilyen egyszerű a városi kártya használata. A procedúra mindössze néhány másodpercet vesz igénybe, és már jár is a kedvezmény. Az AGORA az elsők között csatlakozott az elfogadóhelyek sorába.

Parais István igazgató, AGORA
“Rögtön az első napon egy ikerpár vette igénybe a Szent Márton születésnapi kedvezményt. Ez arról szól, hogy akinek aznap születésnapja van ingyenesen látogathatja, és rögtön duplummal tudtunk jelentkezni.”

A Termálfürdőben strandolók csaknem fele él a Szent Márton-kártya biztosította kedvezménnyel.

Kántás Zoltán vezető, Fedett Uszoda és Termálfürdő
“Húsz százalékos kedvezményt tudunk biztosítani a szombathelyi lakosok számára. A forgalmaink meglehetősen kedvezően alakulnak, az elmúlt két hét időszaka alatt a pénztárforgalmunk 40 százalékát az ilyen típusú belépők tették ki.”

Az elmúlt egy hónapban a szombathelyiek több mint 90 százaléka megkapta a Szent Márton-kártyáját. Egyre többen használják, és csatlakoznak a programhoz.

Károlyi Ákos aljegyző
„Örömmel tapasztaljuk, hogy a szombathelyiek elkezdték használni a Szent Márton-kártyát, hiszen az első két hétben már több ezres forgalmat regisztráltak az elfogadóhelyek. Örömmel látjuk egyébként azt is, hogy egyre szebb számban vannak azok a szombathelyi kis- és középvállalkozások, akik elfogadóhelyként csatlakoznak a programhoz.”

Dolgoznak a kártyarendszer továbbfejlesztésén, 2016 januárjától a tervek szerint új típusú Szent Márton-kártyák lesznek érvényesek Szombathelyen.