MNB - 2
MNB

Hírek

Egy belépővel a Falco-Körmendre és a Hali-Fradira

2012. március 21., 18:59

Újra megszervezik a "Mindenki szombathelyi!" akciót a Falco és a Haladás szurkolói. A hétvégén egy jeggyel mindkét szombathelyi csapatnak szurkolhatnak a sportbarátok. A drukkerek egy hatalmas közös, sárga-zöld zászlóval is készülnek, és mindenkit arra kérnek, hogy a mérkőzéseken a két csapat színeibe öltözzön.

Egy belépővel a Falco-Körmendre és a Hali-Fradira

A tavalyi akció szerencsét hozott: a Haladás a Debrecen, a Falco pedig a Sopron ellen aratott győzelmet. Ezen a hétvégén a szombathelyi kosárcsapat a Körmendet fogadja, s aki elővételben belépőjegyet vált az összecsapásra vagy Falco-bérlete van,  másnap ingyen mehet a Haladás-Ferencváros örökrangadóra.

Gráczer György ügyvezető, Falco-SZOVA KC
Bízom abban, hogy azok, akik labdarúgó mérkőzésre járnak, kedvet kapnak a kosárlabdára is, és így a két szurkolótábor egymást erősíti, és a másik, úgy gondolom, hogy ezek a kezdeményezések erősítik a szombathelyi lokálpatriotizmust is.

A szervezők úgy látták, a két mérkőzésre jegyet váltani anyagilag megterhelő, az akciónak köszönhetően viszont azt remélik, hogy a sportcsarnokot és a focistadiont is megtöltik majd a szurkolók.

Tóth Miklós ügyvezető, Haladás Sopron Bank
Tavaly valóban volt az első akciónk, akkor fordítva volt, először volt a szombathelyi Haladás mérkőzése, és utána a Falcóé, és nagyon sokan átmentek, több, mint 600-an, én bízom benne, ugye most szombaton van a Körmend rangadó a Falcónak, hogy másnap kb. ezer fő még kilátogat ennek az akciónak köszönhetően pluszban.

A szervezők nem véletlenül választották ezt a hétvégét, hiszen mindkét mérkőzés valódi izgalmakat ígér.

Lóránth Zoltán ügyvezető, Pannonpiros Mobilkereskedelmi Kft.
A kosárlabda-rajongók számára azt hiszem, a vasi „el classico"-t nem kell különösebben bizonygatni, tehát a Falco-Körmend örök idők óta komoly rangadó, és futballban is a Haladás-Fradi az mindig a legnagyobb nézőközönséggel bírt már a 70-es, 80-as évek óta.

A szurkolók egy 6x9 méteres közös zászlóval, erre az alkalomra nyomtatott pólókkal és a szponzoroknak köszönhetően nyereményekkel is várják a nézőket. Jegyeket elővételben  csütörtökön  és pénteken 17 és 19 óra között lehet váltani az Aréna Savaria főbejárati jegypénztárában.