MNB
MNB - 2

Hírek

Edzésben a kézisek

2015. július 30., 13:03

Megkezdte a felkészülést a 2015-2016-os szezonra a Haladás VSE NB I/B-s női kézilabdacsapata. Bölöni Roland vezetőedző 17 mezőnyjátékossal gyakorol, mivel a gárda kapusai jelenleg edzőtáborban vannak.  

Edzésben a kézisek

Fárasztó szezont követően kezdte meg a felkészülést a Haladás VSE másodosztályó női kézilabdacsapata az ősszel kezdődő újabb idényre. A játékosoknak bőven volt mit kipihenniük, ugyanis tavasszal a bajnokságban és a Magyar Kupában is helyt kellett állniuk.  

Császár Zsófia - kézilabdázó, Haladás VSE
“Úgy körülbelül két hónapunk volt, bő két hónap volt a pihenésre. Szerintem mindenkinek sikerült kipihennie magát. Mindenki szórakozott ameddig csak lehetett. Július körül már mindenki elkezdett mozogni egy picit, hogy ne felkészületlenül érkezzünk a felkészülésre.”

Bölöni Roland vezetőedző jelenleg 17 mezőnyjátékosnak tart foglalkozásokat. A gárda kapusai egy héten át edzőtáborban készülnek. A csapatból két meghatározó játékos távozott. Pados Mónika a Vasasban, míg Simona Hajduk egy dán együttesben folytatja pályafutását. 

Bölöni Roland - vezetőedző, Haladás VSE
“Hét hetet fogunk készülni a bajnokságig. Napi két alkalommal fogunk dolgozni reggel 8-kor és délután 4-kor kezdődő edzéseken. Emellett 11 felkészülési mérkőzést terveztem a nyári felkészülés alkalmával.”

A tervek szerint a Haladás a Kecskemét elleni két idegenbeli meccsel kezdi meg a felkészülési mérkőzések sorát. Ezt követően a zöld-fehérek Kozármislenyben és Nagyatádon  vesznek majd részt négycsapatos tornákon.