MNB
MNB - 2

Hírek

Divatbemutató kicsit másképp

2018. április 16., 13:44

Mindössze négy napjuk volt a felkészülésre a Divatbemutató kicsit másképp fellépőinek és segítőinek - ennek ellenére ismét nagysikerű programot állítottak össze a szervezők. A 8. különleges bemutatón zsúfolásig megtelt a nézőtér.

Divatbemutató kicsit másképp

Viktória állandó fellépője a Divatbemutató kicsit másképp rendezvénynek: a szociális munkás lány szerint ez a program több szempontból is fontos.

Berki Viktória - szociális munkás
“Nagyon sokat jelent számomra ez a nap, egyrészt lélekben is nagyon sokat ad, és nagyon jó azt látni, hogy az itt serényen foglalatoskodók átérzik a mi helyzetünket, és a társadalmi befogadást ez nagyban előmozdítja.”

A kifutón szerepelni midannyiuknak feltöltődés - mondják a modellek.

Kocsis Tamás
“Jobban felfigyelnek ránk az egészséges emberek itt, városszerte, talán már szerintem országos híre is van ennek a történetenek, úgyhogy bízzunk abban, hogy ez tényleg ránk irányítja a figyelmet.”

Kovács Bálint
“Őszintén szólva nem számolom, hogy hányadik alkalommal vagyunk itt, de nem is ez a fotnos, hanem amiért itt összegyűltünk, amit nem is igazából én, vagy bárki más képvisel, hanem amit együtt csinálunk.”

Az összefogás, a közösségi élmény a legfontosabb üzenete a rendhagyó divatbemutatónak.

“Köszönjük szépen, Dóri”

Idén mindössze négy nap alatt szervezte meg a speciális divatbemutatót, Mák Dóri. A feszített munkáját ajándékkal és önnön gondolatainak idézetével köszönték meg a fellépők - ezzel könnyeket csaltak a szemébe.

Mák Dóri - főszervező
“A fellépők száma az elmúlt években növekedett, de akik fellépők az előző évekről, előnyt élveznek, számomra ez a legfontosabb, segítőink, igen, többen vannak.”

Az elmúlt hat évben nem csak Szombathelyen, más városokban is szerveztek ilyen különleges divatbemutatót.