Hírek

Csapatfotózáson a Hali

2014. július 22., 18:08

A hagyományoknak megfelelően a bajnoki rajt előtt megtartották a csapatfotózást a Szombathelyi Haladás labdarúgóinál. A vasi zöld-fehérek szombaton az Újpest ellen kezdik meg az új idényt.

Csapatfotózáson a Hali

Lassan a vége felé közeledik a Szombathelyi Haladás labdarúgócsapatának felkészülése a 2014-2015-ös bajnoki szezonra. A gárda megtartotta a szokásos fényképeszkedést, melyen természetesen az együttes valamennyi új szerzeménye is részt vett. Csupán az U19-es válogatottnál érdekelt fiatal focisták hiányoztak a fotózásról.

Artner Tamás vezetőedző, Szombathelyi Haladás
“Azt lehet mondani, hogy az új játékosokról jó véleményem van. Főként a hozzáállásukról. Nehéz ilyenkor tényeket mondani, mert tétmérkőzésen nem játszottak. Ott fog majd eldőlni, hogy igazából mire képesek. Akik elmentek nem véletlenül mentek el, ők jó játékosok voltak. Nálunk azért jobb kaliberű csapatokba tudtak eligazolni.”

A játékoskeretben nagyon komoly mozgás volt, ám a fotózást követő tréningen részt vett a klub legpiacképesebb labdarúgója, Radó András, aki minden valószínűség szerint szerepel majd az első bajnoki meccsen is. Ám mivel az átigazolási szezon augusztus végéig tart, még akár távozhat is.

Radó András labdarúgó, Szombathelyi Haladás
“Többször is elmondtam már, hogy a fejlődésem szempontjából mindenképpen az kellene, hogy egy erősebb csapatban tudjam folytatni. Ha ez nem sikerül, nem leszek elkeseredve, akkor a Haliért fogok megtenni mindent. De remélem, hogy sikerül eligazolnom egy erősebb csapathoz.”

A Szombathelyi Haladás csapata szombaton 20 óra 30 perckor az Újpest együttese ellen kezdi meg a szereplését az új idényben. A kupagyőztes fővárosiak elleni hazai derbin minden bizonnyal több új szerzemény is bemutathozik majd zöld-fehér szerelésben.