Szombathelyi Televízió  a SZOMBATHELYI TELEVÍZIÓ videós hírportálja Feliratkozás hírlevélre
Főoldal
Televíziónkról
Műsoraink
Hírek
Médiaajánlat
Elérhetőségek
TV műsor
Galéria
Partnerek
Közérdekű

Befejeződtek a küzdelmek a városi kispályás labdarúgó-bajnokságban

Adásban volt: 2018. december 5.

Megrendelés DVD-n
adás megrendelése

 megosztás

A hét csoport legjobbjai ünnepélyes díjátadó keretében vehették át az elismeréseket. A rendezvényen az önkormányzat képviselői arról tájékoztatták a megjelenteket, hogy jövőre megkezdődik a Sportliget rekonstrukciója, melybe természetesen a salakos focipályák is beletartoznak.

Kovács Balázs - irodavezető, Köznevelési, Sport és Ifjúsági Iroda
“Következő évben ha minden igaz, el fognak kezdődni a munkák. A kispályás bajnokságot olyan szinten nem fogja érinteni a beruházás, hogy az más időpontban, vagy más pályán kerüljön megrendezésre.”

Kovács Balázs a Sportliget átépítésével kapcsolatos egyelőre még nem hivatalos információ bejelentésével köszöntötte a megjelenteket. Az irodavezető elmondása szerint a közbeszerzési eljárás befejeződött, megvan a kivitelező, akivel hamarosan a szerződés aláírása is megtörténhet. A tájékoztatást követően kezdődött el a Szombathelyi Szabadidősport Szövetség által szervezett kispályás labdarúgó-bajnokság eredményhirdetése. Idén hét osztályban összesen 79 csapat lépett pályára. A dobogós együttesek képviselői a díjkiosztón vehették át az érmeket, serlegeket.

Gyimesi Csaba - labdarúgó, Illés Akadémia Edzők
“Ha már elmegyünk focizni, akkor mindig nyerni szeretnénk. Nagyon boldogok vagyunk, hogy sikerült egy ilyen jó eredményt is elérni. De számunkra a szabadidő hasznos eltöltése a legfontosabb. Meg a harmadik félidő általában. Úgyhogy ez egy jó kikapvcsolódás a számunkra.”

A szervezők különdíjakat is kiosztottak. Minden osztály gólkirálya kapott elismerést. A hölgyeknél a bajnok Aranylábú Vastyúkok játékosa, Boros Gabriella bizonyult a legeredményesebbnek, aki 30 találatig jutott. Kiemelkedő teljesítményéért egy emlékplakettet, valamint egy labdát vehetett át.

Boros Gabriella - labdarúgó, Aranylábú Vastyúkok
“Úgy gondolom, hogy az egész bajnokság színvonalas volt. Női szinten kicsit másképp vagyunk, mint a fiúk. Ez egy színvonalas, sportszerű, nagyon jó bajnokság volt. A gólkirályi cím nem csak egyéni teljesítmény, hanem kellett hozzá egy nagyon jó csapat is.”

Idén közel 1200 amatőr labdarúgó vett részt a kispályás bajnokságban. A rendezők remélik, hogy jövőre hasonlóan nagy lesz az érdeklődés a több évtizedes múltra visszatekintő megmérettetés iránt.

2018. december 05.
Hozzászólások

Komment RSS
Hozzászóló neve*
E-mail cím
Hozzászólás*
Biztonsági kód
Ide írja be*
A hozzászólás tárgya és szövege nem tartalmazhat HTML kódot.
A biztonsági kód nem érzékeny a nagy és kisbetűkre.
Az e-mail cím nem jelenik meg a nyilvános felületen.
A hozzászólások tartalmáért felelősséget nem vállalunk.műsoraink - videóval
 
Híradó
Szombathely ma
Hétvége
Aréna
Műhely
Ma-Holnap
Péntektől-péntekig
Medicina
Telezöld
Élet-Forrás
Nyitott ajtók
Zsidó Mozaik
Civil Idő
Suliról sulira
iQor magazin
Vasi Kaleidoszkóp
60 Plusz
Generációnk
Öko-Logikus
Szombathelyi Ifjúsági Magazin
Szombathelyi Polgári Esték
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 1.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 2.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 3.
Szent Márton nyomában a Szombathelyi Egyházmegyében