Szombathelyi Televízió  a SZOMBATHELYI TELEVÍZIÓ videós hírportálja Feliratkozás hírlevélre
Főoldal
Televíziónkról
Műsoraink
Hírek
Médiaajánlat
Elérhetőségek
TV műsor
Galéria
Partnerek
Közérdekű

Bajnoki bronzérmes a Swietelsky-Haladás VSE futsalcsapata

Adásban volt: 2018. június 12.

Megrendelés DVD-n
adás megrendelése

 megosztás

A Magyar Kupa megnyerése után a bajnokságban bronzérmes lett a Swietelsky-Haladás VSE futsalcsapata. A szombathelyiek a mindent eldöntő mérkőzésen 5:3 arányban győzték le a Dunaferr együttesét.

Csak a harmadik meccsen dőlt el az NB I-es futsalbajnokság bronzérmének sorsa, ugyanis addig mindkét gárda megnyerte hazai mérkőzését. A sorsdöntő derbin a Haladás volt a házigazda, ennek ellenére a találkozó 13. percében Pál góljával a vendégek szereztek vezetést. Nem sokáig örülhettek a Duna-partiak, ugyanis Öreglaki szinte pillanatokon belül egyenlített. Az 1:1-re végződő első félidő után alaposan felpörögtek az események. A dunaújvárosiak két gyors találattal megléptek 3:1-re, szerencsére Dróth találatával meccsben maradtak a vasiak, akik a találkozó utolsó három percében óriásit alkottak. Három gólt szerzve fordítottak és 5:3-ra megnyerték a mérkőzést és ezzel együtt a bajnoki bronzérmet is.

Horváth Péter - csapatkapitány, Swietelsky-Haladás VSE
“Mind a két csapat úgy állt ehhez a mérkőzéshez, hogy ez egy igazi bronzmérkőzés. Mind a két csapat megérdemelte, hogy itt volt. A harmadik helyért küzdöttünk. Mind a ketten megtettünk mindent. Ők is, mi is. Azt mondom megérdemeltük a sikert, mi voltunk jobbak a végén.”

A bronzmérkőzésen ült utoljára a Haladás kispadján Turzó József, aki a magyar futsalválogatott szövetségi kapitányaként folytatja pályafutását és egy időre szünetelteti klubedzői tevékenységét. A szakember minden kétséget kizáróan aranybetűkkel írta be a nevét a zöld-fehérek történelemkönyvébe.

Turzó József - vezetőedző, Swietelsky-Haladás VSE
“Nagyon nagy izgalom volt bennem, nagy feszültség, mert szerettem volna feltenni a pontot az i-re. Nagyon jó, hogy a Haladás történetébe sikerült beírni magamat, azzal, hogy a legsikeresebb évet tudtuk le. Minden egyes játékosé, vezetőé, szurkolóé ez a siker.”

A Haladás játékosai szabadságot kaptak, de a vezetők már munkálkodnak a keret átalakításával kapcsolatban. Az már biztosnak tűnik, hogy Turzó József helyére egy szerb vezetőedző érkezik. Információink szerint bíztatóan alakulnak a Dróth Zoltán megtartásával kapcsolatos tárgyalások is.

2018. június 12.
Hozzászólások

Komment RSS
Hozzászóló neve*
E-mail cím
Hozzászólás*
Biztonsági kód
Ide írja be*
A hozzászólás tárgya és szövege nem tartalmazhat HTML kódot.
A biztonsági kód nem érzékeny a nagy és kisbetűkre.
Az e-mail cím nem jelenik meg a nyilvános felületen.
A hozzászólások tartalmáért felelősséget nem vállalunk.műsoraink - videóval
 
Híradó
Szombathely ma
Hétvége
Aréna
Műhely
Ma-Holnap
Péntektől-péntekig
Medicina
Telezöld
Élet-Forrás
Nyitott ajtók
Zsidó Mozaik
Civil Idő
Suliról sulira
iQor magazin
Vasi Kaleidoszkóp
60 Plusz
Generációnk
Öko-Logikus
Szombathelyi Ifjúsági Magazin
Szombathelyi Polgári Esték
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 1.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 2.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 3.
Szent Márton nyomában a Szombathelyi Egyházmegyében