Hírek

Az utolsó percben mentett pontot az Admiral-Hali

2012. január 31., 17:43

Továbbra is őrzi hazai veretlenségét az Admiral-Haladás VSE élvonalbeli  futsalcsapata. A szombathelyiek az igen jó erőkből álló  Colorspectrum Aramis gárdájával játszottak 3:3-as döntetlent az Aréna Savariában.

Az utolsó percben mentett pontot az Admiral-Hali

Az NB I-es futsal-bajnokság 14. fordulójában a tabella hatodik helyén álló Admiral-Haladás VSE a bronzérmes pozíciót magáénak tudó budaőrsi Aramis együttesét  fogadta az Aréna Savariában. A találkozót óriási iramban kezdte a szövetségi kapitány Frank Tamás edzette vendégcsapat, ám a zöld-fehérek nagyon hamar átvették a ritmust, s némi meglepetésre a 3. percben Halmos révén a vezetést is megszerezték. A bekapott gól  még nagyobb aktívításra ösztökélte a fővárosiakat, ám egyenlíteniük csak a félidő végjátékában sikerült. Ekkor Sivák bombázott a vasiak kapujába. Térfélcsere után is maradt a remek iram, mindkét gárda nagy energiákat mozgósított az újabb találat érdekében. Ez a 28. percben az Aramisnak jött össze: Hasenauer alakította 1:2-re az eredményt. De nem sokáig örülhettek a vendégek, mert Halmos egy percen belül egyenlített .  A derbi hajrájában Németh találatát követően már győztesnek tűntek a budaörsiek, ám a Haladás kockáztatott: vészkapussal játszva támadott. Ez végül meghozta a várt eredményt, ugyanis Horváth másodpercekkel a lefújás előtt 3:3-ra alakította az eredményt. Így pedig a vasiaknak, ha nehezen is, de  sikerült megőrizniük hazai veretlenségüket.

Horváth Péter labdarúgó, Admiral-Haladás VSE
Belülről is nagyon nehéz volt, nagyon pörgős meccs volt. Sokat kellett futnunk, az ellenfél is futós csapat. Nem véletlen, hogy a szövetségi kapitány az edzőjük. Nagyon jól játszottak, én is úgy éreztem. Tényleg ez volt a legnehezebb meccs. Még az idegenbelieket is belevéve ez volt a legnehezebb.

Az Admiral-Haladás VSE 21 pontjával a tabella nyolcadik helyére csúszott vissza. A szombathelyiek a bajnokság 15. fordulójában Berettyóújfaluban lépnek pályára február 6-án.