Hírek

Az új idényre is marad a Falco névszponzora

2014. szeptember 17., 14:35

A 2014-2015-ös bajnoki szezonban is Falco-Trend Optika KC Szombathely néven indul a vasi sárga-fekete kosárlabdacsapat. Az erről szóló szerződést sajtótájékoztató keretében írták alá a felek.

Az új idényre is marad a Falco névszponzora

Régi-új névadó szponzora van a Falco kosárlabdacsapatának. A szombathelyi optikai cég már tavaly is támogatta a sárga-fekete kosarasokat és az előző szezonban nyújtott gyengébb szereplés ellenére is úgy döntött, hogy a továbbiakban is a csapat mellett marad.

Nagyidai Zoltán cégvezető, Trend Optika
“Korábbi évek gyakorlatának megfelelően szeretnénk támogatni Szombathely városának élsportját. A Falcót megtiszteltetés névadó szponzorként támogatni. Elégedettek voltunk az előző évek együttműködési szerződésével, ezért hosszabbítottuk meg.”

A sárga-fekete klub számára mind anyagilag, mind pedig erkölcsileg fontos a szponzorok, támogatók segítsége, jelenléte.

Gráczer György ügyvezető
“Anyagilag egy biztos háttér. Havi szinten folyósítja a támogatását a Trend Optika. Erkölcsileg pedig egy gyengébb szereplés után kitart a csapat mellett és ez óriási erőt ad a vezetőknek, edzőknek, játékosoknak is. Továbbra is bíznak a csapatban, a vezetésben.”

A szombathelyi kosárlabdacsapat a következő szezonnnak nagyobb kölségvetéssel fut neki, mint az előzőnek. Ennek oka, hogy a Falco nem csak az NB/I.  “A”, hanem B-csoportjában is indít egy gárdát. A klub legnagyobb támogatója természetesen a városi önkormányzat marad.

Lendvai Ferenc elnök, Falco KC Felügyelő Bizottság
“Én azt megígértem, hogy a következő bajnokságban is, mivel 100 százalékos önkormányzati tulajdonban van a kosárcsapat, a város vállalja és odaáll a csapat mögé. Tehát a következő bajnoki szezon biztosítva van.”

A sajtótájékoztató keretében a Falco KC újabb két esztendővel hosszabbította meg Váradi Benedek szerződését. A klub célja, hogy a többi korosztályos válogatott játékos kontraktusával ugyanezt tegye meg.