Szombathelyi Televízió a SZOMBATHELYI TELEVÍZIÓ videós hírportálja
          Hírlevél:      
• név • email cím
Főoldal
Televíziónkról
Műsoraink
Hírek
Médiaajánlat
Elérhetőségek
TV műsor
Galéria
Partnerek
Közérdekű

Agrártámogatási ügyek a kormányhivatalokban

Adásban volt: 2017. február 10.

Megrendelés DVD-n
adás megrendelése

 megosztás

Január elseje óta az agrártámogatásokkal kapcsolatos ügyek intézésében közreműködő szervezetként vesz részt a Vas Megyei Kormányhivatal Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztálya.

Január elsejével jelentős változások történtek a területi államigazgatási feladatok  ellátásában.  Országosan mintegy félszáz központi  hivatal szünt meg, amelyek feladatainak egy része  az kormányhivatalok  hatáskörébe került. Ez a kormányzati döntés érintette az uniós agrártámogatásokat intéző  Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalt is.  

Harangozó Bertalan  kormánymegbízott
„Ez a hivatal, mint kifizető ügynökség országos szinten  Magyar Államkincstárba integrálódott és a kormányhivatalok közreműködő hatóségként vesznek részt ennek a feladatnak az ellátásában. Részben a pályázatok kezelésében, részben az elbírálásában, részben a kifizetések ellenőrzése tekintetében. „

Január elsejével az Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési  Hivatal megyei kirendeltsége  Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztályként integrálódott a Vas Megyei Kormányhivatalba.  Tevékenységének külön jelentőséget ad, hogy a magyar agrárium megfelelő működése,   nemzetközi szinű versenyképessége,  az egész  hazai élelmiszertermelés eredményessége  jelentős mértékben függ az európai uniós támogatásoktól.

Harangozó Bertalan kormánymegbízott
„Ezek a támogatások a magyar termelők számára is létfontosságúak. Ezek hatékony, transzparens, jogszabályoknak megfelelő és hatékony  felhasználása és kifizetése  ez kulcskérdés a magyar agrárgazdaság szempontjából. És hát mi ennek most egy fontos államigazgatási szereplőjévé váltunk, a Magyar Államkincstár közreműködő szervezetként.”

A Vas Megyei Kormányhivatal  Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztálya  a Jászai Mari utca 2. szám alatt fogadja az ügyfeleket.

2017. február 10.
Hozzászólások

Komment RSS
Hozzászóló neve*
E-mail cím
Hozzászólás*
Biztonsági kód
Ide írja be*
A hozzászólás tárgya és szövege nem tartalmazhat HTML kódot.
A biztonsági kód nem érzékeny a nagy és kisbetűkre.
Az e-mail cím nem jelenik meg a nyilvános felületen.
A hozzászólások tartalmáért felelősséget nem vállalunk.műsoraink - videóval
 
Híradó
Szombathely ma
Hétvége
Aréna
Műhely
Ma-Holnap
Péntektől-péntekig
Medicina
Telezöld
Élet-Forrás
Nyitott ajtók
Suliról sulira
iQor magazin
Vasi Kaleidoszkóp
60 Plusz
Szombathelyi Polgári Esték
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 1.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 2.
Szent Márton nyomában a Szombathelyi Egyházmegyében