MNB - 2
MNB

Hírek

A Veszprémet is legyőzték a szombathelyi futsalosok

2017. október 18., 16:37

Második hazai mérkőzését is megnyerte a Swietelsky-Haladás VSE NB I-es futsalcsapata. A szombathelyiek ezúttal a határozottan jó erőkből álló Veszprém gárdáját verték brazil játékosaik góljaival 3:2-re.

A Veszprémet is legyőzték a szombathelyi futsalosok

A Rába ETO legyőzése után a Veszprém ellen is jól kezdett a Haladás futsalcsapata. A szombathelyiek már a találkozó 4 percében Michel Melo góljával megszerezték a vezetést. Ezt követően a vasiak másik brazil játékosa, Mendes is betalált. A félidő hajrájában pedig Michel Melo újabb gólja azt jelentte, hogy a szünetre 3:0-ás hazai vezetésnél vonulhattak a küzdő felek. Térfélcserét követően a vendégek mindent megtettek az egyenlítés érdekében, de Gregus és Tatai találataival csak felzárkózniuk sikerült, így a rendkívül izgalmas, közönségszórakoztató  derbit 3:2-re a Haladás nyerte.  

Turzó József - vezetőedző, Swietelsky-Haladás VSE
“Remélem, hogy a közönség jól érezte magát. Én egy picit könnyebb mérkőzésre számítottam, hiszen 3:0-ra vezettünk. Túlságosan sok területet adtunk védekezésben a második félidőben az ellenfélnek. Pont azokból kaptunk gólokat, ami egész héten téma volt. Az edzőnek ilyenkor nehéz, mert felkészültünk, videóztunk, gyakoroltuk  és pont ezekből kaptunk gólt.”

A szombathelyi csapat kapujában Sásdi Bálint parádés teljesítményt nyújtott. Ugyanakkor az is igaz, hogy a vendégek négy esetben is a kapufát találták el, azaz Fortuna istenasszony végig fogta a vasiak kezét.

Sásdi Bálint - futsaljátékos, Swietelsky-Haladás VSE
“Mellénk állt szerencsére,de hétköznap azért meg kell dolgozni, hogy a mérkőzésen a szerencse is mellettünk legyen. Nem csak mellettem. Az egész csapat érdeme ez.”

A szombathelyi csapat három mérkőzésen szerzett hat pontjával jelenleg a tabella negyedik helyén áll. A vasi zöld-fehérek legközelebb október 26-án lépnek pályára bajnoki mérkőzésen, még pedig a listavezető Berettyóújfalu otthonában.