Hírek

A koronavírus terjedése miatt megváltozik a Szombathelyi Televízió műsorrendje

2020. március 20., 19:03

Stúdióvendégeink és munkatársaink védelmében bizonytalan ideig szünetelnek élő magaziműsoraink, Híradónk pedig a megszokottól eltérő módon, műsorvezető nélkül jelentkezik majd. A rendkívüli helyzetben is igyekszünk minden fontos információt eljuttatni nézőinkhez.

A koronavírus terjedése miatt megváltozik a Szombathelyi Televízió műsorrendje

Szünetelnek a kosárlabda- és labdarúgómérkőzések, kulturális és közösségi programok sincsenek már a városban. A koronavírus-járvány miatt téma nélkül maradtak heti rendszerességgel jelentkező élő magazinműsoraink. Ezért, illetve a személyes kontaktusok minimalizálása érdekében szüneteltetjük a stúdióbeszéltéseinket. Ezzel védjük vendégeinket és munkatársainkat. A helyzetre való tekintettel hétfőtől a Híradó is átalakul, egy más típusú, hírmagazinhoz hasonló összeállítással várjuk önöket.  

Török Tibor - mb. ügyvezető, Szombathelyi Médiaközpont
"Igyekszünk a lehető legtöbb információt eljuttatni a szombathelyiekhez, hogy ezen a csatornán is hozzájussanak a helyi, országos és nemzetközi hírekhez, ezért egy hosszabb híradóval fognak találkozni, ezt ugyanúgy 6 órakor láthatják, annyi érdekessége lesz ennek a műsornak, hogy műsorvezető nélkül összeállított hírblokkokat fognak látni."

A híradós interjúk ezentúl telefonon, Skype-on és Messengeren keresztül készülnek. A csökkentett üzemmód nem jelenti azt, hogy nézőinknek nélkülözniük kell a helyi gyártású adásokat, hiszen ismétlésekkel továbbra is feltöltjük a megszokott műsoridőt: korábbi portrébeszélgetéseket, filmeket, ismeretterjesztő összeállításokat láthatnak újra. A Savaria Fórum ingyenes önkormányzati lap a továbbiakban is a megszokott módon, szombatonként kerül a postaládákba.