Hírek

A Fidesznek megvan a polgármester-jelöltje, de még nem tudni, ki az

2019. június 17., 14:00

A Fidesznek megvan a polgármester-jelöltje, és hamarosan megnevezi az októberi önkormányzati választáson induló képviselő-jelöltjet is - olvasható a szombaton megjelent Savaria Fórumban. Híradónk megkereste azokat, akiknek korábban lehetséges fideszes polgármester-jelöltként felvetődött a neve a sajtóban.

A Fidesznek megvan a polgármester-jelöltje, de még nem tudni, ki az

Király Gábort nem kereste meg a Fidesz azzal, hogy vállalja el a polgármester-jelöltséget - Híradónk a feltett kérdésre ezt a választ kapta a visszavonult válogatott labdarúgótól. Az elmúlt napokban megjelent sajtóhírek szerint felvetődött a neve a jelöltek között - de ezt Király Gábor a szóvivőjén keresztül határozottan cáfolta.  

Mint lehetséges fideszes polgármesterjelölt - került szóba Németh István, az ELTE Savaria Egyetemi Központ rektorhelyettese is. Megkeresésünkre, hogy ez igaz-e, Németh István elzárkózott a válaszadástól. Hozzátette, oktatásszakmai kérdésekről bármikor beszél.

Balázsy Péter megyei jegyző is annyit mondott: a vasi területfejlesztést érintő kérdésekről szívesen nyilatkozik.

A Savaria Fórum legutóbbi számában megjelent, hogy a párt hamarosan megnevezi a polgármester-jelöltjét, majd bemutatják az önkormányzati választáson induló képviselő-jelöltjeiket is.