MNB
MNB - 2

Hírek

23 év után elköltözik a Szombathelyi Televízió szerkesztősége a Géfin Gyula utcából

2021. július 30., 12:15

Az új helyet az AGORA Művelődési és Sportház irodaszárnyában alakítják ki, már folyik az átalakítás. Az első emeleten helyezik el a tévé és a Savaria Fórum szerkesztőségét, az alagsori volt táncteremben pedig a stúdiót. A médiaközpontot és az AGORA-t közgyűlési döntés értelmében 2022. január elsejével összevonják.

 

23 év után elköltözik a Szombathelyi Televízió szerkesztősége a Géfin Gyula utcából

Már megkezdődött az archívum, az irattár és a bútorok átköltöztetése az új helyre, hamarosan a szerkesztőség, a vágóállomások, a stúdió és a vezérlő is átkerül a sportházba. A pakolást, szállítást a médiaközpont munkatársai végzik. A költözés és az új adáslebonyolító rendszer kiépítése hatalmas és időigényes feladat, amely mellett szerkesztőségi munka nem végezhető. Ezért augusztus 2-ától két héten át televíziónk nyári szünetre vonul, nem készül Híradó, és változik a magazinműsorok rendje. Nézőink nem maradnak helyi adás nélkül: ez idő alatt ismétléseket láthatnak majd. Terveink szerint augusztus 16-tól jelentkezünk ismét friss Híradóval és magazinokkal - már az új helyről, új díszletekkel.

Kedves Nézőink! Nagy sajnálatunkra a szerkesztőség átköltöztetésének ütemezése egyelőre nem teszi lehetővé, hogy az eredetileg tervezett időpontban, augusztus 16-tól Híradónk újrainduljon. Friss hírekkel - reményeink szerint - egy héttel később, augusztus 23-tól jelentkezünk. Munkatársaink erőn felül dolgoznak azon, hogy a rendszer összeálljon, és minden feltétel adott legyen a zavartalan munkához az Önök tájékoztatása érdekében. Addig is szíves türelmüket és megértésüket kérjük!